Motorhome Update

Klein reizen, groot wonen! Zag je ooit al een camper die de voordelen van een alkoof en van een half integraal weet te combineren? Vanomobil mag de allereerste Lyseo Gallery presenteren!

Jarenlange ontwikkeling

Bürstner heeft de alkoof opnieuw uitgevonden, namelijk met een opblaasbaar dak! Ruimteoplossingen met luchtkamers vind je steeds vaker terug in onze sector. Je ziet ze overal opduiken als betrouwbare oplossing voor slide-outs of allerlei ruimte besparende oplossingen. Bürstner lanceerde het concept in 2021 en werkte méér dan 2 jaar en aan een betrouwbare en voldoende isolerende oplossing zodat je je Bürstner jarenlang en ook zonder zorgen winter/zomer kan gebruiken. Na tests bij temperaturen van –30°C tot +80°C, in natte omstandigheden, met een sneeuwlast van 1,5 m, in de windtunnel waarbij het voertuig zowel frontaal als zijwaarts werd blootgesteld aan windsnelheden tot 120 km/h, kunnen we met zekerheid zeggen dat de Gallery beschutting kan bieden bij extreme weersomstandigheden.

Opblaasbare alkoof

Het luchtdak is een betrouwbare en gewichtsefficiente oplossing voor avonturiers die willen genieten van een ruime slaapgelegenheid op de bestemming zonder daarvan hinder te ondervinden al rijdend. Als het dak gesloten is, heeft de camper een hoogte van 299cm. De aerodynamische vorm zorgt voor weinig weerstand en laag verbruik. Eens aangekomen op locatie, kan je het dak elektrisch openen. Met een ingebouwde compressor opent het dak zich in 90 seconden. De camper krijgt dan een hoogte van maar liefst 370cm. Het opblaasbare dak is niet schuin zoals een pop-up dak, maar is een volwaardige en verwarmde extra verdieping. Een mooie verlichte trap (met tal van opbergmogelijkheden) verleent toegang tot het alkoofbed met royale afmetingen van 200 op 150 cm en een binnenhoogte van 110cm, je kan dus gemakkelijk recht zitten. Er is zelfs een tafeltje om bv. je laptop op te zetten om een serie te kijken of wat opzoekingswerkt te doen. Optioneel kan er een dakraam in het opblaasbaar dak voorzien worden voor extra licht. Wanneer je het dak weer wil sluiten, gebeurt dit opnieuw elektrisch, net als de vergrendeling.

   

2 compacte indelingen

Naast de keuze uit 4 stoffencombinaties en 2 meubeldecors, heeft deze Gallery twee originele indelingen, beide op minder dan 7m lengte: je kan kiezen uit een XL rondzit achteraan (TD 649 G) of een een ruime badkamer en dressing (TD 689 G).

De indeling TD 649 G, biedt slaapruimte voor 6 personen. In zijn XL-rondzit kan je urenlang keuvelen met vrienden en familie! Is het tijd om te slapen, dan komt een royaal bed van 204x141cm gewoon uit het plafond naar beneden! De zithoek zelf kan je ook ombouwen tot 2 slaapplaatsen.

 

De indeling TD 689 G biedt slaapruimte voor slechts 3 personen, maar heel wat extra leefruimte: je geniet van een groter keukenblok, een gezellige L-zithoek en een gigantische badkamer MET dressing.

 

Beide indelingen hebben een ruime fietsengarage en zijn uitgerust met Thermo-Floor functionele dubbele vloer.

Al 8 keer in de prijzen gevallen

Deze innovatieve camper won al tal van prijzen, met als belangrijkste de "European Innovation Award" in the category "Overall Concept Motorhome".

 

>>> Kom hem in première ontdekken in onze showroom in Deerlijk tijdens de Vano Days van 8/4 tem 21/4/2024!