Herstellingen & garantie

Herstellingen & garantie

Een motorhome is een servicegevoelig product. Iedere motorhome is immers een uniek stuk, voor 95% met de hand gebouwd, als het ware een nieuwbouw op wielen, onderhevig aan extreme temperatuurwissels en de hoogste schokken. Om van je motorhome de perfecte reiscamper op jouw maat te maken, vraagt dit wel wat aanpassingen en tuning door onze specialisten. 

Door de grote verkoopvolumes kennen we onze campers zeer goed en kunnen we reeds een groot deel van de aanwezige zorgen op voorhand aanpakken. De probleempjes die nadien verschijnen, willen we snel en efficiënt oplossen. Onze klanten weten dat ze de eerste twee levensjaren van hun motorhome al snel een vijftal keer zullen langskomen in onze serviceafdeling voor één of ander aandachtspunt. Maar geen zorgen, dit wordt allemaal met garantie opgevangen!

We gaan graag iedere uitdaging met een glimlach aan en samen komen we die enkele zorgen zeker te boven! Zo maken we van je camper binnen de kortste keren een perfect aan jou aangepaste reisgenoot die je nadien nog jaren zorgeloos reisplezier zal schenken. 

- Veronique Vanhoo, zaakvoerder

We doen alle installaties en montages in house! Daardoor verzamelen we al 35 jaar lang alle mogelijke kennis over motorhomes. Dat maakt ons uniek in België en waarschijnlijk in Europa. 
Ons doel is immers om je ook na 10 of 15 jaar nog steeds snel en efficiënt te kunnen helpen met een panne of een installatie. Dat is onze belofte aan jou! Daarom worden onze specialisten ook continu opgeleid om alle nieuwe problemen het hoofd te kunnen bieden. Ook voor het installeren van alle denkbare accessoires staan we graag in! We gaan er namelijk prat op onklopbaar te zijn in het professioneel plaatsen van kwalitatieve accessoires.

Op onze vier locaties samen hebben we meer dan 40 techniekers met specialisaties in de meest diverse vakdomeinen: schrijnwerk, verbouwingen en montages, auto-elektronica, Can-Bus systemen, satellietsystemen, verwarmingssystemen, koelsystemen, gasinstallaties, carrosserie-herstellingen, hydraulica, multimediasystemen, autonome energiesystemen,… .

Een nieuw lithiumsysteem, een doorgezakte vloer of het vervangen van een cabine-pet, het is een kolfje naar de hand van onze specialisten. 

 

Maak een afspraak in onze werkplaats

Mankement aan je camper of wens je extra accessoires te installeren? Heeft je camper nood aan een grondige wasbeurt, een coating of zoek je nog een stallingsplaats? Maak een afspraak in één van onze werkplaatsen, we helpen je graag verder!