Motorhome Update

De Bürstner Copa “TRAIL” : dé multifunctionele camper nu ook met terrein capaciteiten!

De Copa is een auto voor iedere dag, lekker handig door de twee schuifdeuren en met alle hedendaagse technologie rijdt deze Ford Custom indrukwekkend comfortabel, als een echte limousine maar dan met een hogere en veiligere zitpositie! 

​Maar de Copa is tevens een volwaardige camper! Met zijn ruime, doordachte en handige indeling is deze uitgerust met alles wat je nodig hebt om de mooiste souvenirs te verzamelen. Zo zijn er maar liefst 2 dubbele bedden, een keukenblok, koelkast op hoogte voor betere toegang, voldoende kastruimte voor een lange vakantie en vooral uitgerust met een woonbatterij en batterijlader, vers- en vuilwatertank, warmwaterboiler en dieselverwarming. De Copa C530 biedt naast bovenstaande ook nog een ingebouwd zittoilet met uitneembare cassette en inplugbare douchebak met douchegordijn. De perfecte symbiose van compactheid en comfort!

Én nu ook in TRAIL versie beschikbaar! Dankzij deze TRAIL uitvoering kan je kiezen voor de meest avontuurlijke bestemmingen!  Een bosweggetje uitrijden in de Ardennen voor een nacht tussen de herten of kamperen op het strand in Denemarken vormt geen enkel probleem met deze TRAIL. Zijn mechanische sperdifferentieel brengt altijd het vermogen naar het wiel met de meeste tractie waardoor je zonder zweetdruppels uit de meest delicate situaties geraakt!

Met zijn indrukwekkend ontwerp val je daarnaast ook nog eens op in de menigte. De zijtreden links en rechts strekken zich uit over de ganse wielbasis van deze Custom. Deze zorgen vooral voor minder carrosserieschade bij terreinwerk. Daarnaast schenkt de opvallende stijl van het exterieur van de Trail, waaronder een unieke grille aan de voorkant met opvallende FORD- letters, hem een nog stoutere look!

Waar je misschien niet direct aan denkt bij de keuze van je toekomstige camperbus, is de isolatie! Heel veel camperbusjes zijn immers bitter weinig geïsoleerd! Bürstner gebruikt bij de bouw van hun COPA reeks de ervaring die ze hebben opgedaan bij de bouw van campervans op Fiat Ducato. Zo wordt een volledige geïsoleerde vloer geplaatst boven de standaardvloer en wordt de volledige leefruimte extra geïsoleerd! Het pop-up dak is dubbelschalig en geïsoleerd. Ook een isolatiescherm voor de stuurcabine wordt standaard meegeleverd. En de voorruit is verwarmd zodat je snel kunt vertrekken bij een vochtige ochtend! 

Testritje of zelfs een weekendje testen? Laat je overtuigen door onze Copa! Kom langs in één van onze showrooms om de Copa in real life te bewonderen. Klik hier alvast voor meer info over de aankoop of onze beschikbare en direct leverbare modellen!

Lees ook

Alle nieuws