Vanomobil Give back to nature

Met een ❤ voor de planeet

Let's give back to nature

Onze mooie planeet ontdekken, reizen, heeft onvermijdelijk een impact op onze planeet. Moeten we dan gewoon thuis blijven? Uiteraard niet, maar het is wel belangrijk om even stil te staan bij onze manier van reizen.

Reizen we wel op een duurzame en ecologisch verantwoorde manier? 


Vanomobil reist als eerste in de sector naar de onbekende oorden van duurzaam en verantwoord ondernemen, onze klanten hoeven enkel in onze voetsporen te treden en onze wegwijzers te volgen, want we kunnen het niet alleen. Een camper huren is op zich al een stap in de goeie richting en er zijn nog enkele gemakkelijke stappen die je kan zetten richting een duurzame en ecologisch verantwoorde vakantie! 

 

CO2e compenseren met Greentripper

Om onze planeet te sparen, engageert Vanomobil zich vanaf 2023 om de CO2e uitstoot van ons huurwagenpark te doen dalen. Concreet willen we tegen 2025 10% minder CO2e uitstoot door onze huurwagens. Naast het doen dalen van onze CO2e-uitstoot, zullen we de onvermijdelijke uitstoot compenseren. We beseffen dat alle COe2-uitstoot onomkeerbaar is en deze compensatie geen lange termijn oplossing biedt voor de klimaatverandering. Toch zijn we ervan overtuigd dat deze compensatie wel alvast een belangrijk verschil kan maken op korte termijn. Ook hierin willen we een partner zijn van onze klanten en participeren we graag in de helft van de compensatie!

Door je te engageren voor de CO2e compensatie, stap je gratis in de Give Back To Nature Formule waarbij je een vergoeding krijgt voor de niet-gereden kilometers, win-win dus!

Compenseer jouw CO2e en stap gratis in de

Give back to nature formule

Door je te engageren voor de CO2e compensatie, stap je gratis in de Give Back To Nature Formule: bespaar op je kilometers en spaar zo onze planeet! En om je hiervoor te bedanken, geeft Vanomobil je graag een voucher met vergoeding voor de niet gereden kilometers!

Vorig jaar werd er gemiddeld 190km/dag afgelegd door onze huurcampers. Om dit gemiddelde te laten dalen, belonen we elke huurklant die onder het dagelijks gemiddelde blijft met een voucher twv €0,15/km met een maximum van de service fee.

in samenwerking met Greentripper

Steun goed doel

De compensatie van de CO2e-uitstoot wordt toevertrouwd aan Greentripper, die ervoor zorgt dat de compensatie wordt gebruikt voor het door Vanomobil gekozen goede doel, namelijk het drinkwaterproject in Rwanda!

Vertrek op huuravontuur!

Jouw reis begint al in één van onze showrooms: de plek waar je op een persoonlijke manier begeleid wordt bij het kiezen van jouw perfecte motorhome. Daarna is het aftellen tot je avontuur kan beginnen!