De Vanomobil Familie

Leer ons kennen

Vanomobil is een familiaal bedrijf met 35 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van motorhomes. Onze organisatie kent een vlakke en professionele structuur, iedereen speelt een belangrijke rol in het bereiken van ons enige doel: de ultieme tevredenheid van onze klanten. De eigenaars, Véronique & Ignace, zijn actief betrokken in de dagdagelijkse leiding van Vanomobil en heel gemakkelijk aanspreekbaar. Iedereen in onze onderneming is gepassioneerd door het reizen met de motorhome en gaat regelmatig eens met een camper op stap.

Meer dan 50 medewerkers op 4 verkooppunten

Meer dan 50 medewerkers op drie verschillende verkooppunten zorgen dag in dag uit voor het vakantiegeluk van onze klanten. Met verkooppunten en werkplaatsen in Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo zijn we altijd dichtbij. Ieder verkooppunt heeft een volwaardige showroom, professionele werkplaats, uitgebreid huurpark en gezellige Vano Shop. Ze worden gerund door zelfstandige ondernemers die dichtbij onze klanten staan. Dit leidt tot heel korte beslissingslijnen en 100% verantwoordelijkheid bij de mensen waarmee jij in contact komt. Alhoewel Vanomobil een zeer grote speler is op de Belgische markt, garandeert onze structuur je toch altijd een persoonlijke, efficiënte en klantgerichte service.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrieven

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuws en events van Vanomobil? Schrijf je dan in op onze algemene nieuwsbrief.

Wil je graag updates ontvangen van de motorhomes die in onze showroom toekomen, zowel nieuw als tweedehands? Schrijf je dan in op onze new arrivals nieuwsbrief.