Dreamer

Alle Dreamer modellen hebben een trendy look, geoptimaliseerde opbergruimte en verschillende modulaire mogelijkheden. Bij Dreamer ben je zeker van een kwalitatieve en compacte motorhome van topkwaliteit en dit voor een betaalbare prijs. Dreamer is de nieuwste creatie uit de Rapido Groep en beschikt over een historische schat aan kennis en ervaring binnen de camperwereld. Bij Dreamer combineren ze moderne en kwalitatieve materialen met innovatieve ruimteoplossingen. 

Specialiteit

Droom jij van een ingericht busje voor je vakantie en je dagelijks verkeer. Een model van hoge kwaliteit, compact... en tegen een betaalbare prijs. Dankzij de ervaring van de Groupe Rapido, ontwikkelde Dreamer 2 assortimenten: het assortiment Fun en het assortiment Select. Ongekende indelingen en sferen, modulariteit troef, voor elk ding een plaatsje, een ontwerp vol trucs. Geniet in elk seizoen van een gezellige temperatuur. Uw voertuig is geïsoleerd met een compleet nieuw materiaal: XHP. Dit polyurethaancomplex met polyether heeft ongekende, isolerende eigenschappen.

Merk

De Dreamer campervans hebben hun hoogsteigen montagelijn binnenin de fabriek van Rapido in Mayenne (Loire). Zodoende wordt er een heel speciale zorg besteed aan de montage van iedere Dreamer-Van. Het meubilair van onze campervans wordt met dezelfde zorg vervaardigd in onze eigen schrijnwerkateliers. Dit geeft ons de garantie om te beschikken over meubilair van de allerhoogste kwaliteit, perfect aangepast aan onze campers en onze klanten. 

Filosofie

Vrijheid anders bekeken! Vanaf het begin opteerden we voor kwaliteit en degelijkheid door het gebruik van nobele materialen. Naar de filosofie van de Rapido groep, waar Dreamer deel van uitmaakt, is ieder element ontwikkeld met de grootste zorg. Dag na dag bewijzen onze schrijnwerkers en meubelmakers hun vakmanschap, resultaat van jarenlange passie en betrokkenheid. Dankzij dit vakmanschap biedt Dreamer je een subtiel evenwicht tussen traditie en moderniteit.

Geschiedenis

Dreamer, of je misschien beter gekend als Camperêve, dat is meer dan 40 jaar ervaring tot uw dienst. Voorbestemd voor de liefhebbers van tijdloos reizen, heeft Dreamer zich beetje bij beetje een reputatie opgebouwd als specialist van de campervan sinds 1978.