Vanomobil Deerlijk

Vanomobil is een familiaal bedrijf met 35 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van campervans en motorhomes. Samen met ons fantastische team zetten we ons elke dag opnieuw in om te zorgen dat onze klanten kunnen genieten van een zalige vakantie. Het verkooppunt in Deerlijk is de hoofdzetel en beschikt over een showroom van om en bij 3000 m² en nog veel meer:

  • 400 m² Vanomobil Shop
  • 4000 m² ruimte na-service
  • 700 m² overdekte afleverruimte verhuur
  • 1000 m² wacht- en ontspanningsruimte
  • Stallingsplaatsen voor meer dan 200 campers
  • Overnachtingsplaats voor 4 campers
  • Servicepunt

Vanomobil Hoogstraten

Het regionale verkooppunt in Hoogstraten bestaat uit een mooie ruime showroom die recentelijk vernieuwd en vergroot is tot wel 2000 m² waar je keuze hebt uit een 50-tal nieuwe motorhomes en tal van tweedehands motorhomes. Vanomobil Hoogstraten heeft een mooi uitgeruste ruime werkplaats en beschikt ook over haar eigen carrosserie. Je vindt onze showroom op amper één kilometer van het centrum van Hoogstraten.

Vanomobil Lokeren

Sinds 13 april 2024 is onze spiksplinternieuwe showroom in Lokeren open. De showroom en de accessoire shop zijn up and running, maar de werkplaats en de verhuur worden pas later in het jaar opgestart.

Deze nieuwbouw langs de Zelebaan biedt ruimte voor een ruime showroom, moderne werkplaats en gezellige accessoire shop. Alles staat in teken van onze medewerkers en onze klanten. Natasja Vervaet zal zich met heel haar motorhome hart ontfermen over deze vestiging die de nieuwe thuis is voor de trouwe Vervaet klanten en de Vanomobil community uit het Waasland, het Meetjesland en de Denderstreek.

Vanomobil Tremelo

Tremelo straalt van de ambitie! Het team is gebeten door kamperen en ze zullen je graag bijstaan in je keuze van de juiste droomcamper! Het team vormt één van de jongste teams in de sector en dat voel je meteen als je onze showroom te Tremelo binnen wandelt! Geen moeite is hen te veel en geen vraag te moeilijk als het over onze mooie campers of kamperen in het algemeen gaat. Je kan ook bij hen terecht voor de huur van een camper. Kom zeker een kijkje nemen in ons gezellig verkooppunt te Tremelo!