Ontdek de VANOMOBIL merken

Met een erg uitgebreid merkenaanbod, slaag je er ongetwijfeld in om jouw reispartner op wielen te vinden. Zoek je iets basic of eerder een full-optionmodel? Je vindt het allemaal in ons aanbod. Ontdek in één van onze showrooms wat we in huis hebben, want daar begint je volgende reis.

Knaus

Duitse degelijkheid en afwerkingkwaliteit. Ze zijn jong en dynamisch, maar gaan niet over één nacht ijs. Knaus is van vele markten thuis, en biedt een zeer aantrekkelijk aanbod zowel in integraal als half-integraal campers. De laatste jaren kent hun camperbusreeks “Boxlife” een weergaloos succes dankzij zijn unieke mix van prijs, design en kwaliteit. Een Knaus is zeker ook gekend voor zijn degelijke wintervastheid! 

Meer info

Chausson

Chausson is de marktleider in Frankrijk. Ze hebben een heel sterk aanbod in halfintegraals. Je betaalt steeds een correcte prijs voor alle noodzakelijke uitrustingen. Chausson is niet voor niets een merk dat heel vooruitstrevend denkt, ze zijn dan ook trendsetter in binnen- en buitendesigns. Sinds enkele jaren hebben ze ook een aanbod in camperbusjes en een prachtige integraal. 

 

Meer info

Itineo

Dit jonge Franse merk komt uit de Rapido stal en kiest resoluut voor vernieuwing. Hun eerste doel is een betaalbare integraal aan te bieden tegen een eerlijke kwaliteit en afwerking. De Itineo integraals worden vooral ook geapprecieerd voor hun zeer geslaagde en ruime indelingen. 

Meer info

Bürstner

Een vooruitstrevend design gecombineerd met een voortreffelijke Duitse afwerking en 1ste rang kwaliteitsmaterialen. Bürstner is de uitvinder van de half-integraal met paviljoenbed. Over de jaren heen is Bürstner er ook in geslaagd een grote expertise te verzamelen in de bouw van luxe integraal motorhomes. Een Bürstner camper behoudt zeer goed zijn waarde en is bijgevolg zeer geliefd op de 2dehands markt!

Meer info

Adria

Een Adria is oerdegelijk! Ruim 50 jaar vakmanschap, toewijding en kennis vindt u terug in de hedendaagse Adria motorhomes. De Adria fabriek behoort tot de meest moderne fabrieken in de kampeerindustrie en is gesitueerd in Novo Mesto, Slovenië. We zijn heel fier om Adria te kunnen vertegenwoordigen.

Meer info

Westfalia

Westfalia campers staan voor kwaliteit en originele kampeeroplossingen. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je vrije tijd, dan ben je bij Westfalia op het juiste adres. 60 Jaar ervaring in de bouw van campervan's en een intense samenwerking met de grootste autoconstructeurs Mercedes, Ford en Volkswagen bieden u de nodige garanties. Hele generaties hebben Europa ontdekt aan het stuur van de Joker of de James Cook Motorhome.

Meer info

Dreamer

Alle Dreamer modellen hebben een trendy look, geoptimaliseerde opbergruimte en verschillende modulaire mogelijkheden. Bij Dreamer ben je zeker van een kwalitatieve en compacte motorhome van topkwaliteit en dit voor een betaalbare prijs. Dreamer is de nieuwste creatie uit de Rapido Groep en beschikt over een historische schat aan kennis en ervaring binnen de camperwereld. Bij Dreamer combineren ze moderne en kwalitatieve materialen met innovatieve ruimteoplossingen. 

Meer info

Frankia

Frankia is gekend voor hun premium campers met luxueus landelijke interieurs, sterke link met Mercedes en de unieke indelingen met grote ronde zithoek achteraan. Vanaf 2024 ook verdeeld door Vanomobil!

Meer info

Niesmann+Bischoff

Dé droom van veel camperliefhebbers alsook van elke camperdealer. Meer dan 20 jaar droomden we van dit iconisch merk en sinds 2011 hebben we de eer deze prachtcampers te mogen verdelen. De Niesmann+Bischoff producten ronden ons gamma naar boven af. Sinds vorig jaar kunnen we door de komst van de revolutionaire iSmove ook met een B-rijbewijs genieten van dit luxe merk. Dit jaar werd de Flair in een nieuw kleedje gestoken en wauw!!! Ontdek nu de nieuwe Flair, mooier dan ooit en vol innovatieve systemen.

Meer info

Yucon

Yucon, de uitvinder van de microliner: high-end luxe campervan op beperkte afmetingen. Yucon is het campervanmerk van Frankia.

Meer info