Itineo

Dit jonge Franse merk komt uit de Rapido stal en kiest resoluut voor vernieuwing. Hun eerste doel is een betaalbare integraal aan te bieden tegen een eerlijke kwaliteit en afwerking. De Itineo integraals worden vooral ook geapprecieerd voor hun zeer geslaagde en ruime indelingen. 

Specialiteit

Itineo, gebouwd in de Rapido fabriek in Mayenne, is het geesteskind van de eigenaar, Pierre Rousseau. Naast de bouw van de dure Rapido campers droomde hij al jaren van een budgetvriendelijke integraal camper. Met Itineo werd zijn droom realiteit! Correct gefabriceerde en geprijsde campers, die de voordelen hebben van de integraal. Wij geloofden direct in dit concept en voelden ons vooral ook aangesproken door de familiale indelingen. En als je de Itineo camper dichterbij bekijkt, zal je merken dat hij zeer prettig is om in te leven. Uiterst populair zijn de 3 familie-indelingen met stapelbedden SB700, SLB700 en SB740 en de 2 modellen met centraal eilandbed MB740 & MC740.

Merk

Itineo is de Europese specialist van de betaalbare integraal. Gebouwd in de Rapido fabriek in Mayenne, Pays de Loire, rollen er jaarlijks een 400-tal motorhomes van de band. Zowel de Rapido als de Itineo motorhomes worden op dezelfde manier gebouwd en voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen. Dat geeft aan iedere Itineo eigenaar niet alleen de garantie van de beste prijs, maar ook van de beste kwaliteit.

Filosofie

Itineo heeft slechts één basisfilosofie: de integraal motorhome toegankelijk maken voor iedereen! Maar dit wil niet zeggen dat alles moet wijken voor de prijs. Itineo slaagt er wonderwel in de ruimtelijkheid, het mooie design en de kwaliteit te verenigen met een unieke aankoopprijs! Dankzij hun basisfilosofie presenteert Itineo als één van de enige motorhomebouwers in Europa een aantal zeer aantrekkelijke integraal motorhomes met een familie-indeling.

Geschiedenis

Itineo is ontsproten aan het brein van Pierre Rousseau, eigenaar van de Rapido groep. Zijn droom was om de integraal toegankelijk te maken voor iedereen en dit werd direct ook de basisfilosofie van zijn jongste merk. In 2007 rolden de 1ste modellen van de band. Waar iedereen vol lof was over de ruimtelijkheid en het binnendesign van de eerste modellen, moest er nog hard gesleuteld worden aan het nogal hoekige buitendesign. In 2010 werd een volledig nieuw veel toegankelijker buitendesign gepresenteerd, en onmiddellijk ontdekte het grote publiek de mooie nieuwe Itineo integraal.