Vanomobil reiniging motorhome

Cleaning service & coating

Ontzie je je ook altijd die grote wasbeurt na een motorhome uitstap? Dan kunnen wij jouw leven weer een beetje gemakkelijker maken. Laat je camper reinigen door ons gespecialiseerd kuisteam of verwen je Vanomobil met een coating.

Alleen het beste is goed genoeg voor onze favoriete reisgezel, niet waar?

Cleaning Service

Is jouw camper na al die avonturen eens toe aan een grondige wasbeurt? Laat hem eens onder handen nemen door onze gespecialiseerd kuisteam.

❤ KLAAR VOOR VAKANTIE: Zorgeloos vertrekken doordat wij alvast water, diesel, gas en toiletproduct aanvullen, bandendruk controleren, batterijen opladen en de frigo aanleggen!

❤ KLAAR VOOR STALLING: Zorgeloos je vakantie afronden, de camper binnen en buiten kuisen, de batterijen opladen en de camper op stalling zetten.

❤ REINIGING BUITEN: De buitenkant van jouw camper gepoetst!

❤ REINIGING COMPLEET: De binnen- en buitenkant van jouw camper gepoetst!

❤ REINIGING EXTREEM: Het volledig simoniseren en grondig kuisen van de buitenkant van de camper zo staat hij als nieuw.
 
❤ CADEAUBON: Klinken bovenstaande opties je als een perfect cadeau voor je mama, papa, broer, tante, vriend,… Dan kan je hen verrassen met een geweldige cadeaubon voor één van bovenstaande diensten!

Interesse? Geef ons een seintje via onderstaande link.

Camper Coating

De coating van een motorhome is eigenlijk het aanbrengen van een beschermlaag aan de buitenkant van je volledige camper. Je ziet de coat niet, maar het biedt wel optimale bescherming voor invloeden van buitenaf. Als jij jouw motorhome laat coaten voorkom je krassen op de lak en bescherm je jouw motorhome tegen vuiligheid, krasjes, insecten, boomsappen, UV-straling en verkleuring. Daarnaast geeft de coating een hoge glans en reflectie op de lak voor een perfecte look en je spiksplinternieuwe aankoop!

Vanomobil werkt samen met het bedrijf Carmotec. Vader en zonen specialiseren zich al jaren in de Coating van wagens en meer specifiek campers. Het bedrijf bevindt zich net over de Nederlandse grens, maar ze komen enkele keren per week naar de verschillende vestigingen om de coating uit te voeren. Deze duurzame samenwerking zorgt ervoor dat we deze service aan voordelige prijzen kunnen aanbieden.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Mankement aan je camper of wens je extra accessoires te installeren? Heeft je camper nood aan een grondige wasbeurt, een coating of zoek je nog een stallingsplaats? Maak een afspraak in één van onze werkplaatsen, we helpen je graag verder!