Groepsreizen

Vanomobil On The Road: onze begeleide camperreizen

Vriendschappen, herinneringen, avonturen, nieuwe locaties, weetjes over de mooiste plekjes… allemaal zaken die we jullie willen meegeven als onderdeel van de Vanomobil Familie! Daarom hebben we “Vanomobil On The Road” opgestart als extra service naar onze klanten toe, om jullie te ondersteunen je prachtige camper optimaal te benutten. 

Zorgeloos op vakantie!

Jij hoeft je enkel in te schrijven, vanaf daar nemen wij het over! We voorzien een programma met boeiend activiteiten en niet te vergeten: voldoende ontspanning. De overnachtingsplaatsen worden zorgvuldig gekozen en variëren wisselen af tussen normale camperplaatsen tot luxe 5-sterren camper plaatsen. Voor de activiteiten hoef je niet telkens de camper te nemen, we voorzien namelijk comfortabel transport naar de locaties. Reisbegeleider Patrick zorgt ter plaatse dat alles vlot verloopt.

Unieke ervaringen

Je kan deelnemen aan enkele unieke ervaringen die bij een reis op eigen houtje moeilijk te organiseren zouden zijn, ver weg van het massa toerisme! Bovendien zijn alle gidsbeurten door zorgvuldig geselecteerde gidsen die perfect Nederlands spreken.

Voldoende vrijheid

De verplaatsingen tussen de campings hoef je niet in groep te doen. We voorzien voor alle deelnemers een roadbook met tal van tips en highlights onderweg, maar je kan dus je eigen tempo en route kiezen. Naast de gezamenlijke activiteiten is er ruim tijd over voor ontspanning, spontane groepsmomentjes of tijd voor jezelf

Prijs/kwaliteit verhouding

Door in groep te reizen geniet je van een voordelig tarief. Naast de organisatie van de reis, de begeleiding gedurende de hele reis, de roadbooks voor onderweg, zijn ook alle activiteiten en groepsuitstappen, alle campinggelden en 8 gezamenlijke maaltijden inbegrepen.

Intiem & veilig

Omdat we kwaliteit en een gezellige sfeer willen garanderen, zijn de plaatsen beperkt tot 25 motorhomes! We voorzien alvast een kennismakingsmoment voor de reis en een terugblik moment na de reis. Bovendien zal reizen in groep je een extra veilig gevoel geven on the road!

Dit jaar staan er maar liefst 2 reizen op de planning binnen onze Vano On The Road formule: 

 ♥ De begeleide wandel- en fietsvakantie in de bergen van het Italiaanse Latsch (06/07/24 - 20/07/24*Mogelijkheid om in te korten)
 ♥ De begeleide camper roadtrip door het culturele Portugal (31/08/24 - 30/09/24)

Interesse in aanbod begeleide groepsreizen