Vanomobil Camper stalling

Camper stalling

Op zoek naar een gepaste parkeerruimte voor je camper? Dan ben je bij Vanomobil aan het goeie adres! Op het einde van de oprit aan onze showroom in Deerlijk vind je een ruime hal met meer dan 200 STALLINGSPLAATSEN, het Vanomobil Camperhotel!

Vanomobil Camperhotel

❤ Propere, overdekte staanplaats
Zo staat je (nieuwe) camper beschut tegen weer en wind en blijft hij proper!

❤ Safety first
De volledige stalling wordt 24/7 gefilmd dankzij 24 camera’s die op diverse plaatsen in de stalling geplaatst zijn. Bovendien wordt het camperhotel professioneel beschermd via een alarmsysteem met meldkamer, die zich iedere avond automatisch wapent! 

❤ Ultieme vrijheid
Heb je last-minute beslist om toch een weekendje mee te pikken omdat het zonnetje schijnt? Geen probleem! Je hebt 7/7 van 7u tot 22u toegang via een individuele badge, dus altijd welkom om je camper te komen halen of terug te brengen.

❤ Servicepunt naast het camperhotel
Na een weekendje weg kan je gebruik maken van ons servicepunt om je grijs water en toilet te ledigen alvorens je camper op stalling te zetten. Aan de laadpaal kan je de batterijen opladen. Voor je volgende avontuur vul je jouw vers water tank aan hetzelfde servicepunt.

❤ Key drop-off
Supergemakkelijk op onderhoud: laat je sleutels bij ons achter en we halen zelf de camper uit de stalling en plaatsen hem terug na het onderhoud.

Laat jouw dierbare 4-wieler gerust achter in ons Vanomobil Camperhotel. LET WEL: de stallingsplaatsen zijn enkel voor onze Vanomobil klanten.
 

Contacteer ons voor de mogelijkheden en prijzen!

Maak een afspraak in onze werkplaats

Mankement aan je camper of wens je extra accessoires te installeren? Heeft je camper nood aan een grondige wasbeurt, een coating of zoek je nog een stallingsplaats? Maak een afspraak in één van onze werkplaatsen, we helpen je graag verder!