• Omschrijving

    Yucon is de uitvinder van de microliner: de perfecte combinatie van het comfort en de ruimte van een grote liner met de lichtheid en flexibiliteit van een campervan. Hun interieurstijl, monochrome oppervlakken in antraciet en wit, indirecte verlichting en de textiele wandbekleding, sluit hier perfect bij aan. Yucon gebruikt hoogwaardige lichtgewicht materialen, zoals lisocore® voor de meubelconstructie. Yucon is een echte vierseizoenscamper: dankzij het volledig geïsoleerde interieur, optionele vierwielaandrijving en dieselverwarming rijd je door elke storm, recht het mooie weer tegemoet.

    Tot slot maken de innovatieve indelingen dit merk werkelijk uniek: bedden in de lengterichting op 6m chassis, een XL dwarsbed of een hefdak, werkelijk alles is mogelijk! Ook de keukens en badkamers zijn onverwachts ruim. Werkelijk elk hoekje en gaatje in de Yucon is slim benut en je geniet van extra ruimte in de dubbele bodem of de XL garage. Yucon is tot slot een echte vierseizoenscamper: dankzij het volledig geïsoleerde interieur, optionele vierwielaandrijving en dieselverwarming rijd je door elke storm, recht het mooie weer tegemoet.

    Deze Yucon wordt gebouwd op Mercedes Sprinter chassis en je kan kiezen uit 4 motorisaties: 114pk, 150pk, 170pk of 190pk. Er zijn 3 mogelijke afwerkingen: 2x4, 4x4 of 4x4 K-Peak!
  • Specificaties