• Omschrijving


    Dat de Arto één van de best gebouwde en meest betrouwbare motorhomes op de Europese markt is, wordt door vriend en vijand erkend.

    Naast zijn schoonheid zal de Arto je vooral verrassen door zijn talrijke keuzemogelijkheden. Bijna 500 variaties als je rekening houdt met alle interieurdecors en stoffen… En wat je misschien nog meer zal verwonderen is dat je naargelang je humeur of seizoen je interieur op een heel eenvoudige & prijsgunstige manier kunt laten variëren. De Arto reeks bestaat uit 13 verschillende indelingen: waarvan 8 op een enkel ALKO-chassis i.c.m. een dubbele bodem en 5 op een ALKO-twin chassis (vanaf 6,89m t.e.m. 8,77m).

    Als ruimte voor jouw synoniem staat voor comfort, dan zijn er de Arto modellen op ALKO-Twin chassis (dubbele achteras). Het ALKO Twin chassis maakt het mogelijk, nog ruimere indelingen aan te bieden en schenkt een zo mogelijk nog beter rijgedrag.

    Nu we het toch over rijgedrag hebben, Niesmann+Bischoff is een van de weinige motorhomebouwers die er reeds van bij het ontwerp rekening mee houdt dat je niet alleen "woont" in een motorhome, maar er ook heel frequent mee rijdt. Dankzij doorgedreven testen en jarenlange aanpassingen en ontwikkelingen biedt de Arto een rijgedrag zonder torsiegeluid, gepiep of gekraak. Ook het motorgeluid wordt dankzij extra isolatie sterk gedempt en de dubbele cabinevensters garanderen een perfecte filtering van de buitengeluid

  • Specificaties