Vanomobil Stories

Vanomobil Tremelo verhuist naar Aarschot

Trots kunnen wij aankondigen dat onze showroom en werkplaats te Tremelo dit najaar verhuist naar Aarschot! Na 13 mooie jaren in het gebouw in Tremelo hebben we eindelijk onze ideale, futureproof uitvalsbasis gevonden in de regio. Aan het cruciale rondpunt die de Aarschotsesteenweg en de R25 verenigt, prijken vanaf nu Vanomobil vlaggen aan de voormalige Skoda showroom.

Futureproof

In 2011 werd een jarenlange succesvolle commerciële relatie met de firma Funshare verzilverd in de oprichting van een extra Vanomobil verkooppunt te Tremelo (Baal). Iedereen kan hier terecht voor advies over de aankoop of huur van een motorhome van onze 10 Europese topmerken en uiteraard ook voor een eerste klas service of kwalitatieve accessoires. Echter was de vestiging langs de Grootlosestraat te Tremelo aan vernieuwing toe. Dit voorjaar deed zich een opportuniteit voor die we niet zomaar konden laten passeren: de Skoda garage in Aarschot komt vrij! Werkelijk een droomlocatie op slechts een kwartiertje van onze vorige locatie, flink wat ruimer en vooral zo veel toegankelijker.

Versterking van het team

Ons team in Tremelo verhuist integraal mee naar de nieuwe locatie in Aarschot. Zij vormen één van de jongste teams in de sector en dat voel je meteen als je onze showroom binnen wandelt! Geen moeite is hen te veel en geen vraag te moeilijk als het over onze mooie campers of kamperen in het algemeen gaat. Het team is gebeten door kamperen en ze zullen je graag bijstaan in je keuze van de juiste droomcamper! En deze spirit verhuist uiteraard ook mee naar Aarschot! Om het team te versterken zoeken we nog een extra techniekers en extra verkopers. Ben jij van regio Aarschot, heb je een passie voor kamperen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

>>> Bekijk hier onze vacatures!

Opening winter 2024

Deze zomer worden de gebouwen klaar gestoomd en tegen het einde van het jaar verhuizen we! We tellen af om onze klanten vanaf 2025 te ontvangen in de nieuwe showroom in Aarschot!