Vanomobil Stories
Motorhome Update

Vernieuwd Camperhotel bij Vanomobil Deerlijk

Een motorhome kopen is een serieuze investering. Om er jarenlang van te kunnen genieten, is het belangrijk je motorhome goed te verzorgen. Gebruik je de camper minder tijdens de koude wintermaanden? Dan voorzie je beter een beschutte en veilige stallingsplaats. Zo voorkom je onaangename verrassingen wanneer je bij het eerste zonnetje erop uit wil trekken. Een carport is zeker een goede oplossing, informeer gerust bij ons partner BOzARC. Heb je echter geen ruimte voor een carport? Vind je geen geschikte stallingsplaats in de buurt? Wij hebben de oplossing voor jou! 

Vanomobil zet volop in op service! Daarom bieden we, enkel voor onze eigen klanten, een CAMPERHOTEL aan waarin jouw camper het hele jaar door veilig staat. Het camperhotel is gelegen naast onze showroom te Deerlijk, kom gerust een kijkje nemen. 
 
 
OVER ONS CAMPERHOTEL
 
Propere, overdekte staanplaats 
Zo staat je (nieuwe) camper beschut tegen weer en wind en blijft hij proper! 

Safety first  
De volledige stalling wordt 24/7 gefilmd dankzij 24 camera’s die op diverse plaatsen in de stalling geplaatst zijn. Bovendien wordt het camperhotel professioneel beschermd via een alarmsysteem met meldkamer, die zich iedere avond automatisch wapent!   

Ultieme vrijheid 
Heb je last-minute beslist om toch een weekendje mee te pikken omdat het zonnetje schijnt? Geen probleem! Je hebt 7/7 van 7u tot 22u toegang via een individuele badge, dus altijd welkom om je camper te komen halen of terug te brengen. 

Servicepunt naast het camperhotel 
Na een weekendje weg kan je gebruik maken van ons servicepunt om je grijs water en toilet te ledigen alvorens je camper op stalling te zetten. Aan de laadpaal kan je de batterijen opladen. Voor je volgende avontuur vul je jouw vers water tank aan hetzelfde servicepunt. 
 
Key drop-off 
Supergemakkelijk op onderhoud: laat je sleutels bij ons achter en we halen zelf de camper uit de stalling en plaatsen hem terug na het onderhoud. 
 

Interesse of hoor je graag meer informatie?
Klik hier voor voor ons aanvraagformulier!

Tot snel ❤️ 


Interesse? Neem een kijkje op hun website voor meer informatie!