Motorhome Update

Updates Vano GPS systeem

Navigatiesystemen vereisen regelmatig software- en kaartupdates zodat ze naar behoren blijven werken. Hieronder vind je alle info omtrent de updates van de navigatiesystemen die wij het meest verkopen.
 

1. Garmin Navigatiesysteem

Kocht je een Garmin navigatiesysteem in onze Vano Shop? Dan raden we je aan om de Garmin Express software te installeren op je computer. Dankzij het bijgeleverde kabeltje kan je het GPS toestel gemakkelijk aansluiten en kan je alle updates (zowel software als kaarten) vlot installeren.

Alle info vind je hier.
 

2. Kenwood Navigatiesysteem

Is jouw motorhome uitgerust met een Kenwood navigatiesysteem, dan geniet je de eerste drie jaar van gratis kaartupdates. Daarna moet je de kaartupdates aankopen vooraleer je ze kan installeren.

Vooraleer je de kaarten update, controleer je best even of je toestel op de meest recente software draait alvorens je de kaarten gaat updaten… indien niet, dan is het van belang dat je eerst even de laatste software installeert.

Gratis kaartupdates Kenwood
Aankopen kaartupdates Kenwood
Software updates Kenwood
 

3. Pioneer Navigatiesysteem

Pioneer heeft een handige zoekmachine waar je voor jouw specifieke apparaat kan vinden of er nieuwe updates beschikbaar zijn.

Kaartupdates
Software updates

Pioneer heeft momenteel ook een actie lopen waarbij je bij aankoop van een Pioneer navigatiesysteem meteen 3-5 jaar gratis kaartupdates en een jaar extra garantie krijgt. Bewaar je aankoopbon goed en vraag hier je unieke code aan. De actie loopt tot 31/03/21.

Is je nieuwe camper uitgerust met de speciaal ontwikkelde Pioneer NAVGATE EVO voor Fiat Ducato? Registreer je dan zo snel mogelijk na de aankoop (binnen de 40 dagen) om de eerste 3 jaar kosteloos kaartupdates uit te voeren. Stuur een kopie van de voertuigregistratie naar kartenupdate@pioneer.de. Een foto volstaat, op voorwaarde dat de datum van de eerste inschrijving en het chassisnummer herkenbaar zijn. Vervolgens ontvang je een code per email die je dan kan gebruiken om je kaarten te downloaden via pioneer.naviextras.com. Het enige wat je nog nodig hebt, is een computer met internetverbinding en een USB van min. 8GB.
 

4. XZent Radio en Zenec Navigatiesysteem

Je kan alle info omtrent updates van je XZent radio of Zenec navigatiesysteem in deze blog vinden.
 
Heb je nog verdere vragen omtrent updates van je navigatiesysteem, bel ons dan gerust op of stuur ons een mailtje.