Adria

SuperSonic 890LL Mercedes 170 Gtronic Htwin

 • Omschrijving

  Indrukwekkende Premium Integraal Camper zowel technisch als esthetisch op de top van het Europese kunnen

  De superlatieven ontbreken om deze indrukwekkende Liner te beschrijven. De Eerste indruk dat deze SuperSonic opwerkt is er één van raffinement en kracht... van verfijnd, elegant en tijdloos ontwerp! Hij is geïnspireerd door trends in de jachtbouw, interieurdesign en automobielindustrie.

  Van deze SuperSonic, het top van hun kunnen, kiezen de Adria ingenieurs ook resoluut voor de beste chassis combinatie: de krachtige en comfortabele Mercedes Sprinter aandrijflijn gecombineerd met het zo bejubelde Al-Ko chassis, met dubbele achteras en torsievering! De Mercedes Sprinter beschikt reeds over een verbluffende uitrusting: Hella dagrijlichten en Bi-Led modules, Led mistlichten met bochtenlicht, multifunctioneel leder stuur, MBUX multimedia systeem met " aanraakscherm met oa DAB+, navigatie en achteruitrijcamera, intelligente rem assistent, regen- en lichtsensor, kleuren infodisplay in het dashboard, draadloze lader voor je smartphone, verwarmde voorruit, adaptieve cruise control Distronic, Thermotronic automatische Airco, ... en de streelzachte 170 pk krachtige motor gecombineerd met de indrukwekkende 9-traps G-tronic automaat.

  De leefruimte is een voorbeeld van modern interieurdesign! Naast het tijdloze en elegante interieur geniet je van het modernste comfort vandaar te koop in een klassemotorhome: ALDE centrale verwarming op vloeistof gecombineerd met een vloerverwarming en een warmtewisselaar met de motor, extra 5,5Kw bijverwarming op diesel, Airco Aventa Comfort 2.4Kw, 155W lichtpaneel, Kerock keukenblad, "Acoustic Pack" voor extra geluidsisolatie al rijdend gecombineerd met dubbelwandige zijramen in de stuurcabine, geïntegreerde Nespresso koffiezet, uitschuifbare tafel, echtleder salon gecombineerd met Aguti pilootzetels.

  De buitenlook mogen we ronduit indrukwekkend noemen! De kwalitatieve metaalgrijze buitenlak gecombineerd met talrijke zwarte accenten en de hoogkwalitatieve dubbelwandige zijramen in combinatie met het verbluffende design van de neus- en achterpartij zorgen voor een look die alle hoofden doet draaien. Om de schoonheid van je SuperSonic te behouden, hebben we zelfs een volledige coating voorzien in de prijs (met 5 jaar garantie), waardoor je hem niet alleen veel sneller en gemakkelijker wast maar waardoor je ook een veel lager risico hebt op beschadiging door takken, boomhars,…

  Het volledige verhaal achter de Adria SuperSonic ontdek je hier: Presentatie Adria SuperSonic

 • Specificaties