Infosessie

Vano On The Road: Onze unieke en exclusieve begeleide camperreizen

Vriendschappen, herinneringen, avonturen, nieuwe locaties, weetjes over de mooiste plekjes… allemaal zaken die we jullie willen meegeven als onderdeel van de Vanomobil Familie! Daarom hebben we “Vanomobil On The Road” opgestart als extra service naar onze klanten toe, om jullie te ondersteunen je prachtige camper optimaal te benutten. Dit jaar staan er maar liefst 2 reizen op de planning binnen onze Vano On The Road formule: 

 ♥ De begeleide wandel- en fietsvakantie in de bergen van het Italiaanse Latsch (06/07/24 - 20/07/24*Mogelijkheid om in te korten)
 ♥ De begeleide camper roadtrip door het culturele Portugal (31/08/24 - 30/09/24)

Voor beide reizen zijn er nog enkele plaatsen over! Velen onder jullie hebben interesse na het ontvangen van de infobrochure, maar zitten met onduidelijkheid over het verloop en de inhoud van deze Vanomobil reizen. Om voor jullie alle vragen uit te klaren, hebben we daarom voor elk een infosessie op de planning staan tijdens onze Vano Days. In deze infosessie:

 ♥ Maak je alvast kennis met reisbegeleider Patrick Luykx (die meer dan 20 jaar ervaring heeft)
 ♥ Bespreken we het algemeen verloop van deze reis
 ♥ Geven we een antwoord op jouw vragen omtrent de Vano On The Road reizen

Momenteel staan er geen infosessies gepland, maar laat gerust weten dat je interesse hebt, dan plannen we snel een nieuwe infosessie in!

 

 *Deelnemen aan deze sessie wil niet zeggen dat je verplicht bent je in te schrijven voor deze reis
 *Deze reizen zijn voorbehouden voor Vanomobil klanten
 *Ben je klant en heb je de algemene brochure met informatie over deze reizen nog niet ontvangen? Stuur ons een mailtje naar hello@vanomobil.be!

Als eerste inschrijven op de volgende infosessie?

Interesse infosessie begeleide groepsreis

Je krijgt als eerste de kans om in te schrijven bij de volgende infosessies.