Vanomobil Stories

Kom jij naar het Vanomobil Camper Village op BK Zottegem?

Reserveer nu één van de laatste tien plaatsen!

Het BK Wielrennen gaat dit jaar door in Zottegem en daar moet Vanomobil bij zijn! Net als de succeseditie in 2021 in Waregem en het EK-BK Gravel in Oud-Heverlee in 2023, organiseren we een exclusieve Vanomobil Camper Village waar flandriens, supporters en wielertoeristen met hun campers kunnen parkeren en genieten van dit topweekend. Vanomobil Camper Village is open van zaterdag 22 juni tot en met zondag 23 juni 2024.

 

Ons camperdorp is gelegen aan de prachtige Bevegemse Vijvers, een unieke locatie vlakbij het parcours van het BK. Op slechts 5 minuutjes wandelen doorheen het domein van kasteel Breivelde richten wij ook een exclusieve supporterszone in waar we kunnen genieten van maar liefst 7 passages van de renners: 3x de dames en 4x de heren tijdens de finalerondes.

 

Wat mag je verwachten op de Vanomobil Camper Village?

- Plaats voor 148 campers (enkel toegang met ticket)

- Perfecte uitvalsbasis om het parcours te verkennen

- Mogelijkheid tot BBQ en ontbijt (op voorhand te reserveren)

- Supporterszone op 700m van de camper village

- 7 passages van de coureurs en groot scherm om de koers te kunnen volgen op de supporterszone

- Foodtrucks op de supporterszone

- Uitgestippelde wandel/fietsroutes vanaf ons Camper Village

Vanomobil klanten worden verwend!

Heb jij een Vanomobil motorhome en wil je graag overnachten in ons Camper Village? We zouden Vanomobil niet zijn als we onze klanten dit weekend niet extra in de watten zouden leggen. Aangezien er maar beperkt aantal plaatsen zijn in onze exclusieve Camper Village, willen we onze klanten de allereerste kans geven om erbij te zijn door middel van een voorverkoop. Jullie krijgen één week de tijd om je tickets te bemachtigen, daarna gaat de ticketverkoop open voor het grote publiek. De voorverkoop start vanaf dinsdag 28/05/2024, een week later (vanaf 4/6) gaat de ticketverkoop open voor iedereen. Je zal hier de link naar de ticketverkoop kunnen vinden.

Praktische info

- Je kan genieten van BBQ op zaterdagavond en ontbijt op zondag, maar enkel met reservatie en betaling vooraf! Voor de foodtrucks op zondag hoeft er niet op voorhand gereserveerd te worden.

- Houd er rekening mee dat er geen 220V, water of lozingsplaats voor handen is.

- Het sanitair van het zwembad is ter beschikking tijdens de openingsuren van het zwembad.

- Grootte parkingplaats: we voorzien een standaard plaats voor campers korter dan 7,5m (fietsenrek inbegrepen) en XL plaatsen voor campers langer dan 7,5m (fietsenrek inbegrepen). Campers langer dan 9,5m of zwaarder dan 7,5ton kunnen we niet ontvangen. Bij aankomst kan er een controle meting gehouden worden bij twijfel, we willen immers iedereen een mooie plaats kunnen aanbieden. Ook vragen we vriendelijk om de aanhangwagens en dergelijke thuis te laten.

- Je kan zaterdagochtend 22/6 vanaf 10u toekomen en je installeren. Iedereen parkeert zich volgens aankomst. Je kan dus geen plaatsen reserveren, kiezen of vrij houden. Willen jullie naast elkaar staan, dan is het belangrijk dat je samen toekomt. Bedankt voor het geduld en gelieve de instructies van onze medewerkers op te volgen zodat alles vlot en veilig kan verlopen.

- Het camperdorp ligt op een helling, breng dus zeker hoge keggen mee!

- Aangezien de toegangsweg tot de parking op het parcours ligt, kan er op zondag niemand de parking met zijn motorhome verlaten tot het parcours wordt vrijgegeven (rond 18u). Bedankt voor het begrip en het geduld en gelieve de instructies van onze medewerkers op te volgen zodat alles vlot en veilig kan verlopen.

Adres

Bevegemse Vijvers 1, 9620 Zottegem

Bijdrages

We proberen de toegangsbijdrages zo laag mogelijk te houden en wensen enkel de gemaakte kosten te dekken. Alle winst die door dit evenement wordt gemaakt, zal integraal doorgestort worden naar de VZW Parkili. Parkili.be wil het welzijn verbeteren van mensen met Parkinson, brengt hen in beweging, zet in op meer begrip en zamelt fondsen in voor onderzoek naar betere behandeling.

- Standaard toegangsticket geldig voor het volledige weekend €49 (voor campers korter dan 7,5m inclusief fietsrek)

- XL toegangsticket geldig voor het volledige weekend €65 (voor campers langer dan 7,5m inclusief fietsrek maar maximum 9,5m)

- BBQ op zaterdagavond €29/persoon: een worst, kipfilet, scampibrochette en stuk beenhesp (of vegetarisch alternatief), koude groenten, aardappelsla, brood, warme en koude sauzen.

- Warme bakker pakket €12/persoon: 1 croissant + 1 chocoladekoek + 2 pistolets

- Luxe ontbijt pakket €22/persoon: Warme bakker pakket + vers fruitsap, kaas, hesp, choco, confituur, boter en yoghurt

Info over het traject

De start van het parcours bevindt zich aan de markt van Sint-Lievens-Houtem en de aankomst ter hoogte van BMW Meerschman - Buke te Zottegem.

Om 11u00 gaan de dames van start, om 12u10 de elite heren, beide op de markt van Sint-Lievens-Houtem. De aankomststreep voor zowel de dames als de heren wordt getrokken ter hoogte van BMW Meerschman - Buke te Zottegem. De vrouwen worden aan de finish verwacht rond 14u, de heren rond 17u15.

Meer info over het parcours.

Met alle vragen kan je terecht op het nummer 056 430 180 of mail naar bkzottegem@vanomobil.be (op weekdagen en tijdens onze openingsuren)