Vanomobil Stories

Opening nieuwe showroom Lokeren

Een jaar na de aankondiging dat Campingshow Vervaet en Vanomobil samen verder gaan, openen we de deuren van hun spiksplinternieuwe showroom langs de Zelebaan in Lokeren.

State-of-the-art motorhome showroom

Op het kruispunt van de Zelebaan en de Dijkstraat prijkt een state-of-the-art showroom. Dankzij de rij motorhomes op het dak, kan je het niet missen: de spiksplinternieuwe showroom van Campingshow Vervaet en Vanomobil. Een jaar na de aankondiging van dit nieuwe project zijn ze klaar om klanten te ontvangen in een showroom vol motorhomes van maar liefst 6 topmerken: Adria, Bürstner, Dreamer, Itineo, Knaus en Westfalia.

 

De bouw had wel wat voeten in de aarde. Letterlijk, want een archeologisch onderzoek zorgde voor wat vertragingen. Intussen konden de klanten van Campingshow Vervaet terecht bij Vanomobil Deerlijk. “De keuze voor Vanomobil was logisch,” vertelt Stany, “we delen al jaren onze passie voor kamperen, onze missie naar klantentevredenheid en onze expertise met het Duitse merk Bürstner.” “Het was heel fijn om onze klanten te mogen ontvangen in Deerlijk en hun steun te mogen voelen” vertelt Natasja, “en vanaf nu kunnen we ieders geduld belonen!”

Openingsweekend showroom

Dit weekend opent filiaalverantwoordelijke Natasja Vervaet de deuren. Stany en Christel Vervaet (zaakvoerders Campingshow Vervaet) en Ignace Coudron en Veronique Vanhoo (zaakvoerders Vanomobil) staan trots aan haar zijde. Zij verwelkomen graag iedereen die benieuwd is of deze showroom aan de binnenkant even indrukwekkend is als de gevel doet vermoeden.

Net als Campingshow Vervaet, is Vanomobil een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de verkoop en verhuur van campers. Hun medewerkers zorgen dag in dag uit voor het vakantiegeluk van hun klanten. Met de vestiging in Lokeren hopen ze ook hun klanten uit het Waasland, Meetjesland en de Denderstreek beter te kunnen bedienen. “Samen schrijven we met veel enthousiasme een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Campingshow Vervaet!”

Werkplaats opent voor de zomer

De showroom gaat dit weekend open, maar de werkplaats heeft nog enkele weken nodig om operationeel te zijn. De werkplaats is het hart van ons bedrijf en service is waarvoor we staan. We kunnen dus niet lichtzinnig omspringen met onze dienstverlening. We zijn volop bezig met de inrichting van de werkplaats en met de opleiding van techniekers. Tegen de zomer zal ook de werkplaats up and running zijn. Eens de werkplaats in gebruik genomen wordt, zal er ook een plechtige opening georganiseerd worden waar leveranciers, de klanten van Campingshow Vervaet en betrokkenen uit de buurt op uitgenodigd zullen worden.

Van harte welkom in onze nieuwe showroom in de Dijkstraat 2/c te Lokeren vanaf 13 april 2024. Ook open op zondag 14 april en 21 april 2024.

Lees ook

Alle nieuws