Motorhome Update

ONTDEK NU DE NIEUWE FRANKIA PLATIN BIJ VANOMOBIL

De Platin, het topmodel bij Frankia startte zijn carrière in 2014 als ultra uitgetruste, maar beperkte reeks van de M-Line! Elk jaar opnieuw nemen de specialisten van Frankia de tijd om de Platin opnieuw onder de loep te nemen en van talrijke nieuwigheden te voorzien zodat hij steeds up to date blijft! Eén kwaliteit blijft al die jaren behouden, hij blijft genieten van het voortreffelijke achterwielaangedreven Mercedes Sprinter 5t chassis met dubbele achterwielen en krachtige 190pk motor gecombineerd met de verbluffende G-tronic 9traps automaat

Voor zijn 10 jarig bestaan besloot Frankia om zijn topmodel grondig onder handen te nemen. Voor modeljaar 2024 krijgt hij zijn eigen logo dat alle letters van zijn naam combineert tot een opvallend zegel. De rest van het decor is nu discreter en geeft de Platin fijnere lijnen. Frankia gaat ook nog een stapje verder met de standaarduitrusting. Je hebt nog altijd de keuze uit 5 verschillende indelingen op 2 verschillende lengtes! De meest populaire modellen zijn nog steeds de twee ‘Plus’ indelingen met rondzit achter! Enig op de Europese markt bieden ze een zee van ruimte en gezelligheid! Het paviljoenbed vooraan is trouwens standaard een Twinbed die je eenvoudig kan ombouwen tot dubbel bed met een afmeting van maar liefst 200x193cm!

Om de Platin reiziger nog meer autonomie aan te bieden geniet je standaard van een 300Ah LiFePo batterij, gevoed door 4x115W lichtpanelen en een 90A laadstroomregelaar! Om je hetzelfde comfort van thuis te bieden, heeft Frankia zijn Platin dit jaar ook standaard voorzien van een Sinusomvormer van 1700W, een 270L verswaterreservoir en een Truma Aventa dakairco!

Nog enkele voordelen van deze Platin (en trouwens alle Frankia integraal modellen) zijn een volledig dubbele bodem zonder treden, een binnenhoogte van meer dan 2m en een grote (hobby of fietsen) garage met een handige achterklep voor comfortabel in en uitladen.  

Ja, de Frankia Platin zal niet onopgemerkt blijven in camperland. Nu te bewonderen in onze showroom Deerlijk!

​Klik hier voor ons volledige aanbod Frankia campers.

Met vragen kan je steeds bij Ronny terecht via info@vanomobil.be