Vanomobil Stories

Campingshow Vervaet en Vanomobil, a match made in Heaven!

Campingshow Vervaet en Vanomobil is werkelijk een match made in heaven. We delen al jaren onze passie, missie en expertise. De passie voor kamperen, de missie naar ultieme klantentevredenheid en de expertise met het Duitse motorhome merk Bürstner. Bovendien zetten we beide als familiebedrijf in op persoonlijk contact met onze klanten en hechten we veel belang aan een optimale dienstverlening. Onze klanten zijn onze prioriteit! Geen nummer, maar deel van de familie. Deze mentaliteit heerst bij beide bedrijven heel sterk en we zijn enthousiast elkaar te vinden in deze manier van werken. 

Vanomobil is dan ook vereerd Campingshow Vervaet te mogen ondersteunen bij hun nieuwe avontuur: een nieuwe showroom op een toplocatie langs de Zelebaan in Lokeren. De bouwvergunning werd goedgekeurd, maar het is nog even wachten op de archeologische controle opgravingen alvorens ze kunnen starten aan de nieuwbouw. Met deze spiksplinternieuwe showroom in Lokeren hopen we onze klanten uit het Waasland nog beter te kunnen bedienen.

We kijken ernaar uit om één grote motorhome familie te vormen. Samen bouwen we verder op de stevige fundamenten van de Vervaet familie: 50 jaar ervaring en zeer goeie reputatie in service. Voeg daaraan onze ondersteuning toe en we zijn ervan overtuigd dat we samen een mooie toekomst tegemoet rijden.