On The Road
Tips & Tricks
Vanomobil Stories

5 redenen om een camper te huren bij Vanomobil

Camper huren? Fantastisch idee!” dat zeggen wij al 30 jaar, maar meer en meer mensen zijn het ermee eens!
Lees hier vijf hele goede redenen waarom je jouw camper bij Vanomobil zou huren. 
 

1. Zorgeloos reizen

Onze eerste bekommernis als we een motorhome verhuren is jou ontzorgen! Wij zorgen voor alles zodat jij enkel kunt focussen op jouw avontuur en de mooie tijd die eraan komt met vrienden, familie en je viervoeter(s). Wij helpen je met de keuze van motorhome, administratie en op de dag van je vertrek zal jouw camper tip top in orde klaar staan. En na een uitgebreide uitleg van onze specialisten, ben je helemaal klaar om te vertrekken op avontuur. 

2. Budgetvriendelijk reizen

Sinds het prille begin is verhuur van motorhomes voor ons een belangrijke activiteit geweest. We zijn er ons maar al te zeer van bewust dat de aankoop van een motorhome een beslissing is die je niet lichtzinnig maakt. Huur is dan ook voor velen de oplossing om kennis te maken met onze manier van reizen. Bovendien is het huren van een camper een heel budgetvriendelijke manier van reizen. Je kan zelf kiezen hoeveel belang je hecht aan luxe en gemak en aangezien je alles bij je hebt (een bed, een keuken, sanitair en een wagen), komen er weinig grote kosten bij.


 

3. Top of the bill motorhomes

Je zal veel tijd in je camper doorbrengen, daarom is een goeie motorhome van het grootste belang om jou vakantie te doen slagen. Een goeie motorhome, betekent vooral een betrouwbare motorhome. Een motorhome is een rijdend huis, met alles erop en eraan. Net zoals aan jouw auto of jouw huis, kan er dus wel eens iets niet werken of verkeerd gaan. Hier maken we bij Vanomobil graag het verschil. We kiezen onze merken heel zorgvuldig uit. Met de meeste constructeurs werken we al enkele decennia samen, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. We bieden ook enkel gloednieuwe campers aan in onze huurvloot. Jaja, je leest het goed! Ieder jaar worden bijna al onze huurwagen vervangen door nieuwe. Zodoende ga je met een nieuwe camper op stap, uitgerust met de modernste gadgets en motorisatie en uiteraard met de minste kansen op pech onderweg. We hebben ook altijd enkele reservecampers klaarstaan, die beschikbaar zijn in noodgevallen.


 

4. 30 jaar ervaring en kennis 

Er is een enorm aanbod op de huurmarkt, maar houd er rekening mee: jouw reis staat of valt met de keuze van je motorhome. Het is cruciaal om goed af te wegen welke camper voor jou situatie het meest geschikt is. Veel factoren spelen immers een rol: hoeveel personen, neem je je huisdier mee, waar ga je heen, wat verwacht je van je motorhome? We weten dat dit helemaal niet zo evident is en daarom staan onze specialisten je graag bij! We stellen onze 30 jaren aan ervaring en kennis graag ter beschikking van jouw dromen. 
Via onze website kan je je al eens grondig informeren. Of je nu een motorhomekenner bent of niet, je kan eenvoudig aangeven waar jouw prioriteiten liggen. Hecht je belang aan een comfortabel bed, heb je een grote hobby-garage nodig voor het gerief van je kroost of volstaan de basics voor jou…? Bij Vanomobil moet je geen expert zijn om voor jou situatie de ideale camper te vinden! Eenmaal je jouw droomcamper gekozen hebt, kan je heel snel de prijzen en beschikbaarheid opvragen. Gemakkelijk toch?!


 

5. Around the clock bijstand

Bovendien beschikt Vanomobil over een indrukwekkend atelier met maar liefst 30 techniekers. Wij werden al geconfronteerd met alle denkbare problemen en bieden voor alles een oplossing. Meer nog, door onze enorme ervaring kunnen we voor jouw vertrek al bepaalde aanpassingen doen aan een camper, waardoor we anticiperen op problemen die regelmatig voorkomen. 
Onze experts zijn in eerste instantie verantwoordelijk voor een correct vertrek en aankomst van je huurcamper. Hun belangrijkste taak bestaat eruit om je rustig en duidelijk de werking van ALLE onderdelen van je tijdelijk vakantieverblijf uit te leggen. We geven je nadien uiteraard ook een duidelijke handleiding mee en een hele resem handige uitleg-video’s op maat.
Nog steeds niet helemaal gerust? Ook tijdens je reis staan onze motorhome-experts 100% tot je dienst. Pech onderweg of je weet even niet meer waarvoor een knopje diende? Geef ons gewoon een belletje en we leggen het graag nog eens uit! We willen jou ontzorgen, remember? Onze “hotline” is elke dag van de week bemand van 7u – 22u, ook in het weekend. En zelfs als het noodlot toeslaat zijn wij op de ergste situaties voorbereid: er staan altijd vijf reservecampers in de startblokken. Zo kunnen we garanderen dat jouw reis kan doorgaan - no matter what happens!
Je ziet, we nemen het verhuren van een motorhome niet licht op. Bij Vanomobil zijn we heel trots op onze corebusiness. Het is niet voor niets dat 50% van onze klanten repetitieve huurders zijn.

 

Bekijk hier de mogelijkheden en prijzen!