• Omschrijving

  Een Yucon campervan moet je eender waar kunnen brengen, hoe avontuurlijk het ook wordt! Daarom kwam Yucon met een uitvoering op Mercedes Sprinter 4x4! Vrijheid, kwaliteit en comfort zijn de drie kernwoorden van Yucon.

  Yucon is de uitvinder van de microliner: de perfecte combinatie van het comfort en de ruimte van een grote liner met de lichtheid en flexibiliteit van een campervan. Hun interieurstijl, monochrome oppervlakken in antraciet en wit, indirecte verlichting en de textiele wandbekleding, sluit hier perfect bij aan. Yucon gebruikt hoogwaardige lichtgewicht materialen, zoals lisocore® voor de meubelconstructie. Yucon is een echte vierseizoenscamper: dankzij het volledig geïsoleerde interieur, optionele vierwielaandrijving en dieselverwarming rijd je door elke storm, recht het mooie weer tegemoet.

  Tot slot maken de innovatieve indelingen dit merk werkelijk uniek: bedden in de lengterichting op 6m chassis, een XL dwarsbed of een hefdak, werkelijk alles is mogelijk! Ook de keukens en badkamers zijn onverwachts ruim. Werkelijk elk hoekje en gaatje in de Yucon is slim benut en je geniet van extra ruimte in de dubbele bodem of de XL garage. 

  Deze Yucon wordt gebouwd op Mercedes Sprinter chassis en je kan kiezen uit 4 motorisaties: 114pk, 150pk, 170pk of 190pk. 
  Interesse in het echte off-road materiaal? Bekijk dan zeker even de nieuwe 4x4 K-Peak van Yucon, met een standaard uitrusting die zelfs de grootste avonturier omver blaast!
 • Specificaties