• Omschrijving

  Ontdek deze kwalitatieve & compleet uitgeruste familiale motorhome met handig extra dubbel bed boven de zithoek!


  KNAUS is u zeker niet onbekend! Deze eigenzinnige Duitse camperbouwer biedt je unieke, oerdegelijke en fijn afgewerkte campers die er na 10 jaar nog altijd nieuw uitzien! Met de VanWave stapt KNAUS in een volledig nieuw segment van compacte familiale motorhomes!

  Knaus biedt je idd om minder dan 7 meter dé ideale camper voor je gezin! Naast de verbluffende rijdynamiek van de krachtigste VW Crafter met 180 pk, DSG automaat hulp-luchtvering voor extra rijcomfort, biedt de opbouw een evenwichtige en aangename leefomgeving voor vier!

  De opbouw is tot in de kleinste details uitgewerkt en afgewerkt! Alles is voorzien, niets is overbodig! Een gezellige L-zithoek, een complete keuken met drie diepe lades en ruime koelkast op hoogte, een ingenieuse badkamer met aparte douchecabine en twee ruime, kwalitatieve bedden ombouwbaar tot één groot dubbel bed! Onder de slaapkamer plaats voor vier fietsen of ander hobby- of vakantiemateriaal!

  De unieke buitenlook met zijn Indium metaalgrijze cabine en Campovolo wandbekleding zorgen samen met de meegelakte bumper en de 17" alu velgen voor een exclusieve en sportieve verschijning!

  De lijst van standaarduitrustingen van deze heel exclusieve reeks is indrukwekkend met oa multimedia systeem 'Discover Media Business and Navigation' met 8" touchscreen, DAB+, achteruitrijcamera en alle moderne streaming mogelijkheden, opengaand panoramisch raam in de stuurcabine 'pet',  airco in stuurcabine, adaptieve cruise control, Actieve rijstrookassistent, chroompakket voor het interieur, LED koplampen , 300w omvormer in de stuurcabine, multifunctioneel stuur, ambientverlichting voor extra gezelligheid in de woonruimte, compleet high-End 27" LED Tv met 4G antenne & Wifi router, een geïsoleerde en verwarmde vuilwatertank, kwalitatieve Thule zonneluifel, dubbele garagedeur, panoramisch dakraam in de slaapkamer enz, enz,...

  Deze VanWave is uitgerust met de Zweedse ALDE centrale verwarming! De krachtige maar vooral comfortabele verwarming biedt je oa een gezellige gelijkmatig verdeelde warmte via natuurlijke convenctie. Geen geblaas betekent ook een lager elektriciteitsverbruik, geen geluidshinder en geen verspreiding van stof! Een bijkomend voordeel is dat de lucht niet zo droog is (geen droge keel 's morgens) en dat je door de dubbele elektrische ingebouwde weerstand je kunt verwarmen op 220V als je beschikt ove walstroom.

  Daarenboven hebben we onze bestelde Vansations nog extra uitgerust met oa nog betere ramen (Seitz S7), een nog veiliger instapdeur met raam en dubbele vergrendeling, een gezellige L-zitgroep en een elektrische opstap aan de instapdeur, bijkomende E-tab voor verwarmen en warm water op 220V, BBQ aansluiting, Thule wandluifel, duomatic, rook- en gasmelder, ,...

 • Specificaties