• Omschrijving

  Deze Vansation is niet alleen compact, volledig uitgerust en wintervast, hij is bovendien kwalitatief, hedendaags en waardevast!

  Waarmee beginnen als we deze Vansation moeten bespreken? Hij is zo doordacht ontworpen, zo volledig uitgerust, zo kwalitatief gebouwd dat het moeilijk kiezen is!

  Eén van de mooiste kwaliteiten is ongetwijfeld de aangeboden binnenruimte rekening houdend met zijn compacte afmetingen van 696x220cm! Dankzij tal van technisch vooruitstrevende oplossingen (bv FoldXpand achterwand) kunnen ze op zo'n compacte afmetingen toch een ruime zithoek, mooie badkamer met douchecabine en twinbedden van 2m lengte aanbieden. Niemand doet beter.

  Het is de ideale reiscamper om Europa te ontdekken met twee! Hij is niet alleen volledig wintervast, hij is ook behendig en wendbaar en dankzij zijn krachtige 165pk motor laat zich in de meest extreme situaties vlot besturen. En natuurlijk voel en zie je aan de afwerkingen en materialen dat het een echte Knaus is. Je moet het zien en aanraken om het verschil te merken.

  De toegang tot de Comfort badkamer is super handig dankzij de schuifdeur! Eenmaal binnen ontdek je een ruime wasbak, draaitoilet en dankzij een handige pivoterende wand tover je je badkamer in een flits om tot een ruime douchecabine.

  Ook de keuken is doordacht en handig ontworpen: drie diepe lades, een extra werkruimte en een grote XXL koelkast op hoogte ingebouwd voor een betere toegang! 

  De ruime twinbedden (telkens 2m lang) zijn telkens uitgerust met een ultra comfortabele Evopure HRC matras voor het ultieme slaapcomfort! Dankzij een meegeleverd tussenstuk kan je je twinbedden omtoveren tot een XXL dubbel bed. Onder de bedden vind je handige opbergruimtes! Trouwens, heb je de handige smalle extra hangkast omgemerkt tussen bed en badkamer?

  Bij ons geen ellenlange optielijsten, de Vansation geniet van alle noodzakelijke standaarduitrusting en nog veel meer: Thule zonneluifel, XL inkomdeur met dubbele veiligheid, grote koelkast, dubbele AGM woonbatterij, verwarmde vuilwatertank, Truma 6KW verwarming met elekt. weerstand, multimedia met navigatie, head-up display, handsfree telefoon, achteruitrijcamera en stuurbediening, geïntegreerde verduisteringsplissées in de stuurcabine, draaibare captainchairs, waterfiltersysteem, leder stuur en versnellingspook, Seitz S7 volledig in de wand ingebouwde dubbele ramen, dubbele kofferdeur voor fietsengarage, panoramisch raam in cabinepet, L-zitgroep, Compleet antennesysteem Oyster 80 premium twin incl. 27" LED-TV, enz...                         

 • Specificaties