• Omschrijving

  De twee grootste Duitse constructeurs (VW en KNAUS) slaan de handen in elkaar en bieden je met deze VAN Ti Plus Plantinum Selection het beste van twee werelden!

  ❤ KNAUS CHAMPION DEALS Van Ti+ 650 MEG Platinum VW 177 AT8V /FULL OPTION
  Start prijs: €113.529
  Vanomobil promo priis: €96.995
  Champion Deals bonus: -€4.000 
  Finale prijs BTW inb.: €92.995

  Deze Van Ti Plus 'Platinum' Selection heeft alle voordelen van zijn iets goedkopere broer de Vansation zoals het verbluffende rijcomfort van de VW Crafter 177pk met DSG 8 traps automaat en hulp-luchtvering! Extra luxe en comfort in de stuurcabine dankzij het 8" grote Discover Media Multimedia systeem met ingebouwde navigatie en achteruitrijcamera en bedienbaar vanaf het multifunctioneel 3 spakig leder stuurwiel.

  Het grote verschil tussen deze twee broers ligt hem vooral in de opbouw. Deze Van Ti Plus presenteert jou het mooiste interieur die KNAUS ooit heeft ontworpen! De materialen en interieurstoffen zijn van de beste kwaliteit, ergonomisch maar toch estetisch en aangevuld met gezellige indirecte interieurverlichting voor de gezelligste winteravonden. Heel veel aandacht werd ook besteed aan de open kijklijnen en ruimtegevoel, niettegenstaande zijn compacte buitenbreedte van slechts 220cm. Let ook eens op de ruime zithoek een eettafel!

  De opbouw is tot in de kleinste details uitgewerkt en afgewerkt! Alles is voorzien, niets is overbodig! Een een complete keuken met drie diepe lades en ruime koelkast op hoogte, een ingenieuse badkamer met aparte douchecabine en twee ruime, kwalitatieve bedden ombouwbaar tot één groot dubbel bed! Onder de slaapkamer plaats voor de twee elektrische fietsen of ander hobby- of vakantiemateriaal!

  De unieke buitenlook met zijn Indium metaalgrijze cabine en Campovolo wandbekleding zorgen samen met de meegelakte bumper en de 17" alu velgen voor een exclusieve en sportieve verschijning!

  Uiteraard is deze Van Ti Plus ook bruikbaar 365/365d dankzij een krachtige Truma 6000Cal verwarming die werkt op gas en elektriciteit gecombineerd met een doorgedreven isolatie van de wanden, vloer en plafond. Ook de vuilwatertank is geïsoleerd en kan je meeverwarmen indien nodig. Dankzij de high-end Seitz S7 ramen verlies je ook hier zo weinig mogelijk energie en geniet je daarenboven van een hogere inbraakveiligheid en mooiere estetiek.

 • Specificaties