Knaus

Van Ti+ 650 MEG ALDE Platinum 'PROMO' VW 177 AT8V

 • Omschrijving

  De twee grootste Duitse constructeurs (VW en KNAUS) slaan de handen in elkaar en bieden je met deze VAN Ti Plus Plantinum Selection het beste van twee werelden!

  Deze Van Ti Plus 'Platinum' Selection heeft alle voordelen van zijn iets goedkopere broer de Vansation zoals het verbluffende rijcomfort van de VW Crafter 177pk met DSG 8 traps automaat en hulp-luchtvering! Extra luxe en comfort in de stuurcabine dankzij het 8" grote Discover Media Multimedia systeem met ingebouwde navigatie en achteruitrijcamera en bedienbaar vanaf het multifunctioneel 3 spakig leder stuurwiel.

  Het grote verschil tussen deze twee broers ligt hem vooral in de opbouw. Deze Van Ti Plus is het vlaggenschip binnen het KNAUS aanbod en presenteert jou het mooiste interieur die KNAUS ooit heeft ontworpen! De materialen en interieurstoffen zijn van de beste kwaliteit, ergonomisch maar toch esthetisch en aangevuld met gezellige indirecte interieurverlichting voor de gezelligste winteravonden. Heel veel aandacht werd ook besteed aan de open kijklijnen en ruimtegevoel, niettegenstaande zijn compacte buitenbreedte van slechts 220cm. Let ook eens op de ruime zithoek een eettafel!

  Op de weg moet onze Platinum Selection niet onderdoen voor de luxueuste km-vreter! Deze Promo-reeks is immers extra uitgerust met een adaptieve cruise-control en een actieve rijstrookassistent! Zo kan je zonder risico volop genieten van de mooie landschappen op je vakantiebestemming! Verder hebben alle Van Ti's uit deze promo-reeks ook LED grootlichten, grootlicht assistent, ruitenwissers met regensensor, een verkeersbordenherkenning en nog tal van andere extra's waar je op de VW Crafter anders altijd stevig moet voor bijbetalen!

  De unieke buitenlook met zijn Indium metaalgrijze cabine en Campovolo wandbekleding zorgen samen met de meegelakte bumper en de 17" alu velgen voor een exclusieve en sportieve verschijning!

  Uniek aan deze Luxe camper is dat hij uitgerust is met een ALDE centrale verwarming, de beste verwarming op de markt! Je vindt deze trouwens ook terug op Premium Liners zoals Niesmann+Bischoff, Concorde of nog Morello! De Zweedse Alde verwarming is een vloeistofverwarming die je camper opwarmt via convectoren en radiatoren ingebouwd achter het meubilair rondom in je camper, een beetje zoals een centrale verwarming thuis! Een Alde biedt je een veel aangenamere en gezelligere warmte! 

  Welke voordelen biedt deze techniek?

  • Laag elektrisch verbruik vermits enkel een kleine circulatiepomp het vloeistof rondjaagt in de convectoren en radiatoren
  • Geen geluidshinder meer van de rondblazende luchtverwarming! De circulatiepomp maakt amper geluid en zit weggebouwd in de Ald
  • Een Alde maakt gebruik van de natuurlijke convectie en verdeelt de warmte gelijkmatig over je camper zonder aanjagers
  • Twee ingebouwde electrische weerstanden zorgen ervoor dat je vanzodra je beschikt over 220v, kunt warmen en water opwarmen op netstroom
  • Grotere capaciteit aan warm water!
  • Geen droge en pijne keel meer bij opstaan, de warmte van een Alde is vochtiger en droogt de lucht niet op!
  • Geen luchtaanjagers dus ook geen geforceerd rondblazen van het stof!

  Eenmaal je een Alde verwarming hebt, wil je niets anders meer!

  Uiteraard is deze Van Ti Plus ook bruikbaar 365/365d dankzij enerzijds de krachtige Zweedse ALDE verwarming gecombineerd met een winterventilatie en een doorgedreven isolatie van de wanden, vloer en plafond. Ook de vuilwatertank is geïsoleerd verwarmd. Dankzij de high-end Seitz S7 ramen verlies je ook hier zo weinig mogelijk energie en geniet je daarenboven van een hogere inbraakveiligheid en mooiere esthetiek.

  U zult het niet geloven, maar zelfs een 27" LED scherm gecombineerd met 4G buitenantenne en Wifi antenne gecombineerd met een internet-router en een 300W omvormer zuivere Sinus is inbegrepen in deze promoprijs, samen méér dan 3000€ waard, alsook sjorhaken in de garage en nog tal van andere leuke extra's die je vakantie alleen maar aangenamer zal maken!

 • Specificaties