Knaus

Van Ti 640 MEG Vansation VW 177 AT8V

 • Omschrijving

  Twee Duitse kwaliteitsmerken leggen de handen in elkaar en bieden jou nu deze heel dynamische en luxueuze camper aan, voor de meest uitzonderlijke avonturen met twee!

  De MAN TGE staat bekend om voor zijn verbluffende rijdynamiek, voor velen identiek aan deze van een moderne luxe wagen! KNAUS bouwde op dit verbluffende chassis een verbluffende opbouw, ideaal voor twee, lekker compact buiten, lekker ruim en luxueus binnen!

  De KNAUS Vansation 640MEG, krachtig, compact en compleet biedt je volgende voordelen:

  • het beste momenteel te koop op de Europese, zowel qua chassis als opbouw!
  • nooit geziene rijdynamiek met een 177pk sterke motor met 8-traps DSG automaat en hulp-luchtvering!
  • alle denkbare moderne uitrusting voor een veiligie reis: mistlichten en bochtenlicht, adaptieve cruise control, actieve rijstrook assistent, verkeersbord herkenning, grootlichtassistent, regensensor,...
  • praktisch en compact buiten, gezellig en ruim binnen
  • echte winterwagen, maar uitgebreide isolatie ook ideaal voor een aangename zomer
  • Full-Option camper toch aan een verbluffende prijs dankzij deze beperkte reeks!


  Knaus biedt je idd om minder dan 7 meter dé ideale camper voor twee! Naast de verbluffende rijdynamiek van de krachtigste MAN TGE met automaat en hulp-luchtvering, biedt de opbouw een evenwichtige en aangename leefomgeving voor twee!

  De opbouw is tot in de kleinste details uitgewerkt en afgewerkt! Alles is voorzien, niets is overbodig! Een gezellige L-zithoek, een complete keuken met drie diepe lades en ruime koelkast op hoogte, een ingenieuse badkamer met aparte douchecabine en twee ruime, kwalitatieve bedden ombouwbaar tot één groot dubbel bed! Onder de slaapkamer plaats voor de twee elektrische fietsen of ander hobby- of vakantiemateriaal!

  De unieke buitenlook met zijn Indium metaalgrijze cabine en Campovolo wandbekleding zorgen samen met de meegelakte bumper en de 17" alu velgen voor een exclusieve en sportieve verschijning!

  De lijst van standaarduitrustingen van deze heel exclusieve reeks is indrukwekkend met oa multimedia systeem 'MAN Business Navi' met 8" touchscreen, DAB+, achteruitrijcamera en alle moderne streaming mogelijkheden, opengaand panoramisch raam in de stuurcabine 'pet', Climatronic automatische airco in stuurcabine, cruise control, chroompakket voor het MAN interieur, multifunctioneel stuur, ambientverlichting voor extra gezelligheid in de woonruimte, compleet high-End Oyster Satelietsysteem 80cm met 27" LED Tv in leefruimte, een geïsoleerde en verwarmde vuilwatertank, kwalitatieve Thule zonneluifel, dubbele garagedeur, panoramisch dakraam in de slaapkamer enz, enz,...

  Daarenboven hebben we onze bestelde Vansations nog extra uitgerust met oa nog betere ramen (Seitz S7), een nog veiliger instapdeur met raam en dubbele vergrendeling, een gezellige L-zitgroep en een elektrische opstap aan de instapdeur, elektrische weerstand voor de verwarming, BBQ aansluiting, rook- en gasmelder, isolerende en verwarmde voorruit, Evopore HRC matras met watergel toplaag,...

  Vermits deze camper is uitgerust met een hulp-luchtvering kunnen we deze zowel aanbieden op 3.5T (3p) of op 4T (4 toegelaten personen en 500kg extra nuttig laadvermogen / meerprijs van 382€)

 • Specificaties