• Omschrijving

  Deze Adria Sport biedt je een zee aan ruimte voor je favoriete Sport-uitrusting maar kan ook perfect dienen voor een avontuurlijke trip met je familie!

  De twinbedden achter van telkens 80cm breed klappen eenvoudig weg om plaats te maken aan een reusachtige kofferruimte waar plaats is voor je crossmoto / fietsen / surf of kite-materiaal of nog je sub! Deze Sport beschikt immers over een kofferruimte van 2m lang en bijna 2 meter hoog, uitgerust met allerhande sjor- en verankeringspunten en handige opbergboxen voor al je avontuurlijke plannen. 

  De leefruimte straalt degelijkheid en kwaliteit uit. Het hedendaagse 'Onyx' interieur, strak en ontdaan van alle fransjes, hebben we op de camper in promo gecombineerd met het degelijke en moderne "Vaast" echt-leder zithoek. Het grote "exclusive Design' Sunroof biedt extra licht en lucht en is één van de grootste op de markt en één van de weinigen die dubbelwandig is (en dus geen last heeft van condensatie bij grote temperatuurverschillen tussen interieur en exterieur)

  Het gewapend polyester pop-up dak laat ruimte voor een extra Airco achter, is perfect combineerbaar met de sunroof en laat de dakmontage toe van je zo geapprecieerde zonneluifel. De voorkant is openritsbaar (met muggenraam) voor extra ventilatie!

  Niettegenstaande een belangrijk deel van de ruimte werd gereserveerd voor je hobby  biedt deze Sport 640SG een meer dan correcte leefruimte voor 4p! De mooie en luchtige zithoek voor vier nodigt uit voor gezellig nakaarten na een avontuurlijke dag, bij een hapje en een drankje!

  Naast de geniale indeling biedt deze 640SG in promotie je ook een geniale uitrusting:

  • Krachtige 180pk motor gecombineerd met de streelzachte 'ZF' 9-traps automaat met koppelomvormer. Als chassis hebben we gekozen voor het 'Heavy' 4T chassis voor extra rijcomfort, veiligheid en laadvermogen.
  • Het Fiat Safety Pack zorgt niet alleen voor de hoogste veiligheid voor jou en je familie maar biedt je ook een aantal comfort items zoals automatische lichten en ruitenwissers.
  • De buitenlook is extra sportief dankzij Artensa grijs metalic buitenlak gecombineerd met de bi-color alu velgen en het zwart gelakte radiatorrooster.
  • het Fiat Black Pack biedt je met zijn talrijke zwarte afwerkingsaccenten een nog sportievere look, maar bevat ook de heel nuttige Full Led grootlichten en bijhorende mistlichten met bochtenlicht.
  • Als entertainement systeem hebben we gekozen voor het High-End 10" infotainment systeem van Fiat met geïntegreerde navigatie en achteruitrijcamera. Dankzij Apple Carplay /Android Auto luister je naar je favoriete muziek. Deze FIAT navigatie communiceert trouwens naadloos met het gloednieuwe digitale dashboard, waarmee deze Sport ook is uitgerust! 
  • Deze Luxe reeks is ook gerust met de nieuwe digitale Airco die ervoor zorgt dat je de gewenste temperatuur veel preciezer kunt instellen.
  • naast de Airco van het chassis beschik je ook over een krachtige Airco Webasto Cool Top Trail 20. Met een indrukwekkende capaciteit van 2.000 watt is deze dakairco in staat om jouw voertuig snel en efficiënt te koelen en verwarmen, zelfs onder de meest extreme temperaturen. 
  • Onder de digitale Airco is er een extra aflegvak met een oplaadstation voor je GSM (via inductie).
  • De nieuwe elektr. handrem spaart niet alleen 15kg leeggewicht uit, het zorgt er vooral voor dat de storende handrem, die je naast de bestuurderszetel terug vindt, niet meer in de weg staat bij het draaien van de pilootzetel.
  • Deze Sport is zomer/winter te gebruiken dankzij de perfecte isolatie, de kwalitatieve volledig in de wanden ingewerkte dubbele ramen, de krachtige dieselverwarming, het meegeleverde isolatiedeken voor het pop-up dak en de verwarmde vuilwatertank!
  • dubbel zoveel autonomie op je sportbestemming dankzij de krachtige Lithium LiFePO4 woonbatterij gecombineerd met een 150W zonnepaneel
  • Verdere voorziene opties: Traction Plus, achteruitrijsensor, Leder stuur en Alu inleg dashboard, grote Thule Zonneluifel, elektrische Opstap, muggendeur schuifdeur, centrale vergrendeling, mistlichten, remifront stuurcabine, enz...
 • Specificaties