Adria

Twin Explorer Luxe SGX For4 Fiat 180 AT9V 4t

 • Omschrijving

  Deze Verbluffende Adria Explorer Luxe SGX For 4 is het neusje van de zalm binnen het campervan segment in Europa!

  ❤ ADRIA SUNNY DAY PROMO Twin Explorer Luxe SGX For4 Fiat 180 AT9V 4t/FULL OPTION

  Startprijs: €107.900
  Vanomobil promoprijs: €104.215
  GRATIS AIRCO EN LUIFEL: -4220€
  Finale prijs incl.btw: €99.995

  Hij werd bekroond met het "European Innovation Award", onder andere omdat hij erin slaagt om het panoramisch skyroof boven de stuurcabine de combineren met een ruim en kwalitatief pop-up dak! 

  Het hedendaagse 'Onyx' interieur, strak en ontdaan van alle fransjes, hebben we op de camper in promo gecombineerd met het degelijke en moderne "Vaast" echt-leder zithoek. Het grote "exclusive Design' Sunroof biedt extra licht en lucht en is één van de grootste op de markt en één van de weinigen die dubbelwandig is (en dus geen last heeft van condensatie bij grote temperatuurverschillen tussen interieur en exterieur)

  Het gewapend polyester pop-up dak laat ruimte voor een extra dakraam achter (of de montage van een dakairco), is perfect combineerbaar met de sunroof en laat de dakmontage toe van je zo geapprecieerde zonneluifel. De voorkant is openritsbaar (met muggenraam) voor extra ventilatie!

  Doordacht interieur: de keuken is extra handig dankzij de drie ruime lades en de grote 138L koelkast op hoogte! De badkamer biedt een echte douchecabine dankzij een pivoterende wand! Het dubbel bed achter is traploos elektrisch in hoog regelbaar en maakt plaats voor een XXL bergruimte.

  De Sport aangeboden in Promo hebben we uitgerust met alle denkbare luxe items voor extra vakantiepliezer:

  • Krachtige 180pk motor gecombineerd met de streelzachte 'ZF' 9-traps automaat met koppelomvormer. Als chassis hebben we gekozen voor het 'Heavy' 4T chassis voor extra rijcomfort, veiligheid en laadvermogen.
  • De buitenlook is extra sportief dankzij Artensa grijs metalic buitenlak gecombineerd met de bi-color alu velgen en het zwart gelakte radiatorrooster.
  • Als entertainement systeem hebben we gekozen voor het gloednieuwe 7" infotainment systeem van Fiat die je een nieuwe 'Smartphone' achtige interface biedt. Dankzij Apple Carplay /Android Auto gebruik je heel eenvoudig de navigatiesystemen van je Smartphone. Uiteraad beschikt dit gloednieuwe systeem ook over DAB+, een geïntegreerde achteruitrijcamera, een carkit en stuurbediening. 
  • Deze Luxe reeks is ook gerust met de nieuwe digitale Airco die ervoor zorgt dat je de gewenste temperatuur veel precieser kunt instellen.
  • Onder de digitale Airco is er een extra aflegvak met een oplaadstation voor je GSM (via inductie).
  • De nieuwe elektr. handrem spaart niet alleen 15kg leeggewicht uit, het zorgt er vooral voor dat de storende handrem, die je naast de bestuurderszetel terug vindt, niet meer in de weg staat bij het draaien van de pilootzetel.
  • Deze Sport is zomer/winter te gebruiken dankzij de perfecte isolatie, de kwalitatieve volledig in de wanden ingewerkte dubbele ramen, de krachtige dieselverwarming en de verwarmde vuilwatertank!
  • dubbel zoveel autonomie dankzij de krachtige Lithium LiFePO4 woonbatterij gecombineerd met een 120W zonnepaneel
  • Verdere voorziene opties: Traction Plus, Radio DAB met USB, achteruitrijsensor, Leder stuur en Alu inleg dashboard, grote Thule Zonneluifel, elektrische Opstap, muggendeur schuifdeur, centrale vergrendeling, mistlichten, remifront stuurcabine, enz...
 • Specificaties