Knaus

Tourer CUVision 500MQ Vansation VW T6.1 150 DSG 3.5t

 • Omschrijving

  Reis nu met de camper van de toekomst dankzij deze revolutionaire KNAUS Tourer CUVision!

  Met zijn compacte afmetingen gedraagt hij zich als een echte multivan! Praktisch, veelzijdig en geschikt voor avontuurlijke uitstapjes of druk stadsverkeer! De krachtige maar zuinige VW 150 pk motor met DSG automatische versnellingsbak, gecombineerd met zijn lage gewicht en compacte afmetingen, garandeert een opmerkelijk laag brandstofverbruik! Eenmaal op de plaats van bestemming wordt het een volwaardige camper, met een binnenhoogte van 2,17 m!

  De eerste CUV Tourer serie die van de productielijn in Jandelsbrunn rolt, heeft een zeer complete standaarduitrusting, herkenbaar aan de "CUVision" badge! Je krijgt standaard alle moderne rijcomfort en assistentie van de nieuwste generatie VW T6.1 Bulli, inclusief adaptieve cruisecontrol, grootlicht met LED-technologie en grootlichtassistent, het VW multimediasysteem met geïntegreerde navigatie en achteruitrijcamera, mistlampen met bochtverlichting en bandenspanningsindicator!

  Eenmaal aangekomen op je bestemming gaat je stadsauto in minder dan 2 minuten van een binnenhoogte van 147cm naar een ruime  217cm! De hoogwaardige geweven balgen doen denken aan het echte campingleven en de vele LED-strips en grote dakopeningen zorgen voor een ruim, luchtig en comfortabel interieur. Deze balg is speciaal ontworpen voor de TOURER CUV en uit één stuk geweven! Hij heeft een meerlaagse structuur met een waterdicht membraan en een isolerende laag. Dankzij de hydrofobe afwerking is de balg ook ongevoelig voor vocht en schimmel.

  Binnenin ontvouwt zich een ingenieuze multifunctionele ruimte! De badkamer vergroot in de hoogte, maar ook in de breedte als je een douche nodig hebt! De bedden, 4 in totaal, hebben hoogwaardige koudschuimmatrassen en zijn verdeeld over een tweepersoonsbed achter boven de fietsgarage en een opklapbaar tweepersoonsbed boven de zithoek!

  Het opbergsysteem verdient ook speciale aandacht, want het is goed doordacht en multifunctioneel. Er worden standaard 3 multifunctionele tassen meegeleverd, die dienen als opbergruimte boven je hoofd, maar die je flexibel kunt indelen, afhankelijk van je behoeften en gebruik op dat moment! Er is zelfs een schouderriem als je je tas wilt meenemen naar je picknickplek!

  Kijk voor meer informatie over deze camper van de toekomst op de KNAUS website https://www.tourer-cuv.com/nl-be/

 • Specificaties