Adria

SuperSonic 780DL Mercedes 170 Gtronic Heavy

 • Omschrijving

  Exclusieve Integraal met design interieur en alle denkbare opties!

  De superlatieven ontbreken om deze indrukwekkende Liner te beschrijven. De Eerste indruk dat deze SuperSonic opwerkt is er één van raffinement en kracht... van verfijnd, elegant en tijdloos ontwerp! Hij is geïnspireerd door trends in de jachtbouw, interieurdesign en automobielindustrie.

  Van deze SuperSonic, het top van hun kunnen, kiezen de Adria ingenieurs ook resoluut voor de beste chassis combinatie: de krachtige en comfortabele Mercedes Sprinter aandrijflijn gecombineerd met het zo bejubelde Al-Ko chassis met torsievering! De Mercedes Sprinter beschikt reeds over een verbluffende uitrusting: Hella dagrijlichten en Bi-Led modules, Led mistlichten met bochtenlicht, multifunctioneel leder stuur, MBUX multimedia systeem met " aanraakscherm met oa DAB+, navigatie en achteruitrijcamera, intelligente rem assistent, regn- en lichtsensor, kleuren infodisplay in het dashboard, draadloze lader voor je smartphone, verwarmde voorruit, adaptieve cruise control Distronic, Thermotronic automatische Airco, ... en de streelzachte 170 pk krachtige motor gecombineerd met de indrukwekkende 9-traps G-tronic automaat.

  De leefruimte is een voorbeeld van modern interieurdesign! Naast het tijdloze en elegante interieur geniet je van het modernste comfort vandaar te koop in een klassemotorhome: ALDE centrale verwarming op vloeistof gecombineerd met een warmtewisselaar, extra 5,5Kw bijverwarming op diesel, Kerock keukenblad, "Acoustic Pack" voor extra geluidsisolatie al rijdend gecombineerd met dubbelwandige zijramen in de stuurcabine, geïntegreerde Nespresso koffiezet, uitschuifbare tafel, echtleder salon gecombineerd met Aguti pilootzetels met geïntegreerde gordels.

  De buitenlook mogen we ronduit indrukwekkend noemen! De kwalitatieve metaalgrijze buitenlak gecombineerd met talrijke zwarte accenten en de hoogkwalitatieve dubbelwandige zijramen in combinatie met het verbluffende design van de neus- en achterpartij zorgen voor een look die alle hoofden doet draaien. Let ook op de zwarte alu design 16" wielen en de grote kwalitatieve Thule luifel in een antraciet behuizing.

  Het volledige verhaal achter de Adria SuperSonic ontdek je hier: Presentatie Adria SuperSonic

 • Specificaties