• Omschrijving

  De KNAUS Sun I 900 LEG is de perfecte camper voor wie op zoek is naar ultieme vrijheid, luxe en comfort.

  Met een lengte van 884 cm en een breedte van 234 cm biedt de Sun I 900 LEG riante leefruimte voor 4 personen. De royale zithoek met comfortabele leder salon is perfect om te ontspannen na een dag vol avontuur. De keuken is uitgerust met alle nodige apparatuur om heerlijke maaltijden te bereiden, en de badkamer met separate douche en toilet zorgt voor een ultiem comfortgevoel.

  Het Alko-Twin chassis met een MTM van 5.5T biedt je in combinatie met de krachtige Ducato 180pk met 9-traps automaat ongeveer het beste rijcomfort dat je vandaag de dag kunt kopen! De stuurcabine is uitgerust met comfortabele Aguti Premium pilootzetels, een leder stuur met bediening van het 10" All-In One navigatiesysteem met campingsoftware en achteruitrijcamera en head-up display! De Airco is automatisch en eronder vind je een inductie oplaadstation voor je GSM!

  Het interieur straat tijdloze luxe en comfort uit! Maar het zou geen KNAUS zijn mocht het ook niet boordevol handige opbergmogelijkheden en ingenieuze ruimteoplossingen zitten! De dubbele vloer met verwarming biedt je niet alleen heel veel opbergmogelijkheden maar zorgt ook voor een aangename temperatuur, zelfs in de koudere maanden! 

  Voor de verwarming heeft KNAUS gekozen voor het Zweedse ALDE die een indrukwekkende centrale verwarming aanbiedt op basis koelvloeistof! Deze biedt naast een veel lager geluidsniveau en elektriciteitsverbruik ook een natuurlijke en aangename warmte en het voordeel om ook te kunnen warmen op 220v en een veel grotere warmwater capaciteit aan te bieden.

  De eigenaars van dergelijke landyachten gaan lange periodes op avontuur! Daarom hebben we deze Sun I uitgerust met het beste Sat-systeem op de markt (Ouster V85 Premium Twin) met een 39" scherm vooraan (met een TV-lift achter de zitbank) en een extra 21.5" Smart-TV in de slaapkamer! De 3 Lithium Ion woonbatterijen zorgen ervoor dat je verschillende dagen zonder zorgen op je droombestemming kunt blijven staan zonder te moeten beschikken over walstroom.

   

 • Specificaties