Knaus

Sky TI Platinum Selection

 • Omschrijving

  Over de jaren heen verzamelde Knaus heel wat kennis, ervaring en techniciteit. Maar wat vooral in het oog springt, is het moderne design die met de Sky Ti werd geïntroduceerd en die sinds de eerste persvoorstelling een groot succes kende. 

  Dit nieuwe design houdt het midden tussen schoonheid, functionaliteit en robuustheid. Er werd ook bijzonder veel aandacht geschonken aan de layout van de verschillende modellen en heel specifiek de manier waarop de keuken en de badkamer wordt ingedeeld. Een geslaagde indeling zit hem immers in de details, en dit hebben ze bij Knaus goed begrepen. Het nieuwe badkamer ruimteconcept is uniek, origineel en gepatenteerd. Dankzij een multifunctionele deur en een verschuifbare wand krijg je één van de mooiste badruimtes in zijn klasse.

  Natuurlijk werd ook heel veel aandacht besteed aan isolatie, verluchting en verwarming; zoals iedere Knaus, is ook de Sky Ti een 'All Seasons' motorhome, die je winter/zomer alle comfort schenkt. Zo zijn alle tanks (ook vuilwatertanks) geïsoleerd en verwarmd.

  Technisch vooruitstevend:"Knaus Service-Box"
   -> Alle aansluitingen en kranen zijn gecentraliseerd op één plaats!
   

 • Specificaties