• Omschrijving

  Ontdek de gloednieuwe PLAYA van Bürstner in zijn mooiste 'Limited Edition' versie!

  ❤ DESTOCKAGE PLAYA C500 LIMITED RENAULT 150 AUT/FULL OPTION
  Startprijs: €86.880
  Vanomobil promoprijs: €72.495
  Destockage bonus: -€2.500 
  Finale prijs incl. btw:  €69.995

  De dagdagelijkse verplaatsingen worden heel wat aangenamer in deze luxueuse Playa! Alleen al de naam doet je wegdromen naar je volgende vakantie. De koppelrijke 150pk motor in combinatie met de automaat, de hoge en overzichtelijke zitpositie in de luxueuse 'Captain Chairs', zorgen voor een uiterst comfortabele rijbeleving, wat de bestemming ook is. 

  Deze Playa Limited Edition is daarenboven uitgerust met parkeer assistent voor, zij en achter en een Full-Entertainment systeem met een helder aanraakscherm, 4 luidsprekers, navigatiesysteem, Bluetooth carkit, inductie smartphone lader, stuurbediening, App Link Apple Car Play & Android Auto, usb aansluitingen DAB autoradio! 

  Dankzij zijn metaalgrijze buitenkleur gecombineerd met de elegante 17" alu velgen en het grote alu radiatorrooster en alu beschermbalk, is deze Playa een zeer elegante verschijning en zal hij niet ongemerkt voorbij rijden. Het antraciet Pop-Up dak en Thule zonneluifel maken het geheel af!  Allemaal trouwens inbegrepen in de aangeduide promoprijs. 

  Eenmaal op de bestemming ontpopt deze PLAYA zich tot een echte motorhome! Keukenblok met koelkast, kookvuurtjes en afwasbak, twee dubbele bedden, extra woonbatterij & lader, krachtige Diesel standverwarming... werkelijk alles is aanwezig om optimaal te genieten van je gekozen bestemming! 

  Deze PLAYA biedt trouwens heel wat niet te miskennen troeven, denk maar aan de uitzonderlijke binnenhoogte van 2.47m, het pavilloenbed met Clima-plux slaapsysteem, het handige railsysteem die ervoor zorgt dat je de zitbank grensloos kunt verschuiven? de ingenieuze eettafel met de extra uitklappoten zodat je deze ook buiten kunt gebruiken, de uitgebreide binnenverlichting voor de gezellige winteravonden, de extra Home-Light (oplaadbare lampjes) en talrijke USB oplaadpunten, de brede keukenblok met diepe kasten en lades en de XXL koelkast van 41L en een gekoeld handschoenkastje! Zelfs voor een verswatertank van maar liefst 50L hebben de Bürstner ingenieurs een plaatsje gevonden in deze compacte PLAYA!

  PS we hebben nog enkele PLAYA's in voorraad in het prachtige Carmen Rood (zonder meerprijs) of met handige trekhaak (meerprijs 552€ BTW in)

 • Specificaties