• Omschrijving

  Deze compacte luxe half-integraal van minder dan 6m heeft een dubbel bed van maar liefst 2m lang!

  ❤ ZOMERPROMO Nexxo Van T569 Citroen 140
  Startprijs: €75.435
  Vanomobil promoprijs: €71.995
  Zomerbonus: -€2.500 
  Finale prijs incl. btw: €69.495

  Als je graag goed en comfortabel slaapt maar ook heel veel belang hecht aan de buitenafmetingen van je camper, dan is deze Nexxo Van T569 misschien wel je ideale camper! Met een frans bed van maar liefst 2m lang en 132/107cm breed zal je iedere morgen uitgeslapen opstaan op je droombestemming! De zithoek kan je bijkomend ombouwen tot een noodbed, mocht een (klein)kindje eens meekomen op vakantie!

  Deze Nexxo Van is met zijn 6m lengte niet groter dan een compacte campervan maar biedt zoveel meer binnenruimte! De doordachte indeling met langsgeplaatst dubbel bed en de in de hoek geplaatste badkamer (met aparte douche) zorgen voor een open indeling waar het winter/zomer gezellig toeven is! Heb je trouwens de grote hangkast en de ruime legkast opgemerkt, ie Bürstner ontwerpers weten duidelijk wat onze klanten belanrijk vinden. Zijn compacte buitenbreedte van slechts 2.20m voel je niet in het interieur maar is des te handig in smalle straatjes of in de stad.

  Maar vergis je niet, niettegenstaande zijn compacte prijs is het toch een echte Bürstner! De kwalitatieve buitenconstructie, de inlegramen, de Hartal veiligheidsdeur met raam, de gezellige en degelijke binnenafwerking, de kwalitatieve stoffen, de heel complete standaarduitrusting enz. maken van deze Nexxo Van een echte Bürstner! 

 • Specificaties