Frankia

NEO MI

 • Omschrijving

  Ervaar de unieke lichtheid van de ster in de Frankia M-Line: NEO, de enige Frankia camper op B-rijbewijs, zowel ontwikkeld als half-intergraal als integraal! Dit voertuig van 3,5T heeft een Mercedes-Benz platform met een AL-KO laag chassis dat speciaal voor Frankia werd ontwikkeld. Ervaar een unieke combinatie van lichtheid, ruimtelijkheid, modern interieurdesign en een onverslaanbaar laadvermogen. Verkrijgbaar in twee carrosserie uitvoeringen: Low-Profile (MT) en nu ook als A-klasse (MI). Elke uitvoering bestaat in twee verschillende indelingen. Meer slaapruimte in de lengte of meer ruimte in het zitgedeelte? Reizigers kunnen kiezen tussen een groot dwarsbed achterin of comfortabele twinbedden in beide carrosserie uitvoeringen.

  Hoe krijgt Frankia dit allemaal voor elkaar? Dankzij een dubbele bodem die tot 40 cm hoog is. Dankzij lichtgewicht materialen die de hoge kwaliteitsnormen van Frankia garanderen. Dankzij een nieuw uiterlijk dat een licht interieur en een opvallend exterieur biedt. En dankzij talloze slimme oplossingen voor nog meer ruimte en vrijheid.

  Wil je met je Neo met meer dan 2 personen op avontuur of geniet je graag van veel luxe in de vorm van verschillende opties en accessoires, dan kan de Neo heel eenvoudig en voor hetzelfde geld worden besteld op 4,5T. Dan geniet je plots 1000 kg extra laadvermogen dat je naar hartenlust kunt invullen.

  Het resultaat is heel flexibel, heel Frankia.
  Als je meer wilt, krijg je meer, nu bij Vanomobil!
    
 • Specificaties