Frankia

NEO I7 GDK Mercedes Sprinter 170 G-tronic Al-Ko

 • Omschrijving

  De FRANKIA NEO weet waar het op aankomt: Daarom heeft hij een innovatieve lichtgewichtconstructie van 3,5 of 4,5 ton totaalgewicht op een wendbare lengte van minder dan 7 m. Zijn sterke basis: de Sprinter van Mercedes-Benz met krachtige voorwielaandrijving.

  Met de NEO laat FRANKIA de sterke Mercedes-Benz-basis van haar lichte kant zien. Met een unieke combinatie van lichtheid, kwaliteit en ruimte – vanaf een totaalgewicht van 3,5 ton.

  Deze premium camper is reeds voorzien van luifel, trekhaak, lithiumbatterij, zonnepaneel ,omvormer en het Mercedes multimediasysteem MBUX 10,25.

  FRANKIA en Mercedes-Benz hebben samen veel succesverhalen geschreven. Al meer dan 49 jaar bouwen zij bijzondere campers

  Hoe dat kan? Met een revolutionaire dubbele bodemtechniek. Met nog nooit eerder gebruikte lichtgewichtmaterialen. En natuurlijk: met een unieke ruimtebeleving en in een nieuw design. De perfect doordachte NEO-keuken met extra grote koelkast biedt meer dan voldoende ruimte om elk favoriete gerecht ontspannen te bereiden.
  Lekker royaal, heel veel ruimte, nog meer verfrissing. Onmogelijk? Nee hoor. Want de FRANKIA NEO heeft multifunctionele oplossingen en een slim ruimteconcept in de NEO-badkamer maken het mogelijk. De NEO heeft voldoende bergruimte. En niet alleen dat: Het FRANKIA Easy-Load-System maakt in- en uitpakken wel heel gemakkelijk.

  Gewoon slim: Inpakken met het FRANKIA Smart-Load-System

  Compleet nieuw ontwikkelde voertuigachterkant:

  • Grote garage achterin met een hoogte van 1,20 m
  • Reusachtig eendelig achterluik 1,50 x 1,15 m
  • Verlaagd achterdeel met zeer lage laadrand
  • FRANKIA dubbele bodem aan de voorkant doorlaadbaar – toegankelijk vanuit het interieur en van buitenaf (afhankelijk van de plattegrond)
  • Slimme nieuwe klepoplossing: opbergruimte in de zitgroep (GDK)
 • Specificaties