• Omschrijving

  Deze Adria Matrix is een echte wintercamper met een volledig dubbele vlakke bodem!

  Adria Sunny Days ☀

  Startprijs: €94.835
  Vanomobil promo prijs: €92.435
  Sunny Day actie gratis Airco en Luifel: -€4.665
  Sunny Day prijs btw inb.: €87.770

  Adria is één van de eerste en grootste motorhomebouwers van Europa! Ze staan voor ultra-kwalitatieve en oerdegelijke technische campers! Een camper koopt je immers voor lang, het kan maar beter een degelijke zijn!

  Een motorhome moet natuurlijk eerst en vooral mooi, gezellig en praktisch zijn! Check ! stijlvolle glossy witte bovenkastjes (van de duurdere Plus reeks), tal van indirecte LED verlichtingen, LED plafondverlichting en spots, kwalitatieve en stijlvolle interieurstoffen, véél, héél veel licht. Maar ook een praktische en ruime indeling, voorzien van tal van handige snufjes en oplossingen, zo typisch voor Adria. 

  Maar eenmaal de schoonheid voorbij, komt de kwaliteit, techniciteit en degelijkheid snel om de hoek! Deze Matrix heeft een Comprex wandconstructie waardoor Adria je 7 jaar waterdichtheidsgarantie kan aanbieden. de ondervloer is uitgevoerd in gewapend polyester (ipv triplex), de wanden en dak in hagelbestendige polyester! Hij beschikt ook over een technische dubbelle vloer, aluminium zijskirts (ipv plastiek), verlichte en geïsoleerde instap en kwalitatieve Seitz S4 ramen volledig in de wand ingewerkt, dus geen koudebruggen of windgeruis.

  Als je dergelijke investering doet, is het logisch dat je hem het ganse jaar door kan gebruiken. Daarom hebben we deze 650 DC uitgerust met een dubbele verwarmde en geïsoleerde bodem, de krachtigste Truma 6000Cal verwarming met digitale CP Plus bediening en werden alle tanks gepositioneerd in de dubbele verwarmde bodem. Dit is trouwens ook heel bevorderlijk voor de wegstabilliteit. 

  Als je binnen bent merk je het niet, maar deze Matrix is slechts 729cm lang en respecteert zo de modernste gewichtsnormen. Adria is erin geslaagd deze zo populaire XL indeling opniew uit te vinden op een meer compacte lengte zonder dat je aan leefbaarheid verliest! We hebben nog steeds een mooie zitgroep, centraal bed van 200x150cm en de zo gewardeerde middenbadkamer met gescheiden douche/toilet! En door de lengte besparing krijg je een vlotter te besturen motorhome en 100kg extra laadvermogen!

  Verdere pluspunten aan deze 650DC  zijn de nieuw ontwikkelde badkamer die 's nachts toegankelijk is vanuit de twee slaapkamers en waar toilet en douche volledig gescheiden zijn, de open keuken met grote 142L koelkast op hoogte geplaatst en dampkap, de extra brede inkomdeur (met dubbel slot, venster en muggenhor), 12V 220V en USB aansluiting in koffer, groot pavilloenbed boven de zithoek met plaats voor 2 extra gasten, groot panoramisch dubbelwandig dakluik boven de stuurcabine, luxe Captain Chairs in stuurcabine met dubbele armsteun, enz..

 • Specificaties