Bürstner

Lyseo TD Galery T649G Harmony Line Fiat 180 AT9V Heavy

 • Omschrijving

  De revolutie voor 2024 Ontdek de Bürstner Gallery, de half-integraal met XL Alkoofbed!

  Bürstner heeft net de alkoof-motorhome opnieuw uitgevonden! Met zijn luchtdak biedt deze Gallery een betrouwbare en gewichtsefficiente oplossing om te genieten van een ruime slaapgelegenheid op de bestemming zonder de hinder ervan onderweg!

  Ruimteoplossingen met luchtkamers vind je meer en meer terug in de camperwereld! Je ziet ze overal opduiken als betrouwbare oplossing voor slide-outs of allerlei ruimte besparende oplossingen. In samenwerking met hun Duitse leverancier hebben de Bürstner ingenieurs méér dan 2 jaar gewerkt en getest aan een betrouwbare en voldoende isolerende oplossing zodat je je Bürstner jarenlang en ook zonder zorgen winter/zomer kan gebruiken.

  De Gallery in expo heeft daarenboven ook nog een heel originele indeling! In zijn rondzit achter kan je urenlang keuvelen met vrienden en familie! Is het tijd om te slapen, dan komt een royaal bed van 204x141cm gewoon uit het plafond naar beneden! Wie beweert dat een motorhome nooit ruime bedden heeft, zal hier dus zijn oordeel moeten herzien! Trouwens, ook het (verwarmd) alkoofbed heeft met zijn 2x1.5m royale afmetingen! 

  Verder pluspunten van deze verbluffende camper zijn de complete keuken, integraal met Thetford Triplex kookeenheid met 4-pits vuur & oven, dampkap en grote 175L koelkast. De fietsengarage en de handige badkamer met douchecabine en de mooie uitverlichte trap (met tal van opbergmogelijkheden) die toegang verleent aan het alkoofbed.

  Als basisvoertuig hebben we gekozen voor de sterktste Fiat Ducato Heavy chassis met meer dan 800kg nuttig laadvermogen en aangedreven door de koppelrijke 180 pk motor met 9-traps automaat. De chassiscabine is trouwens ook uitgerust met een digitaal dashboard, inductie oplaadpunt voor je GSM, multimedia unit met camera, pilootzetels, leder stuur en alu inleg in het dahsboard.

  Met zijn krachtige Truma 6Kw verwarming met dubbele E-tab (220v) kan je ook je camper op een milieuvriendelijke manier verwarmen (als je beschikt over 220v walstroom op je bestemming), de thermofloor dubbele technishce vloer gecombineerd met de geïsoleerde en verwarmde vuilwatertank maakt van deze Gallery de perfecte all-season camper.

   

 • Specificaties