Bürstner

Lineo Van Toscany Ford 155 Automatic

  • Omschrijving

    De gloednieuwe Lineo Van kan je bij Vanomobil reeds kopen in een heel speciale uitvoering: TOSCANY

    ❤ DESTOCKAGE LINEO VAN TOSCANY FORD 155PK AUT/FULL OPTION
    Startprijs: €86.210
    Vanomobil promoprijs: €82.995
    Destockage bonus: -€3000
    Finale prijs incl. btw: €79.995

    Deze streek in Italië staat voor geschiedenis, schoonheid en luxe! Deze drie eigenschappen vind je direct terug in deze prachtige Toscany. Bürstner is immers een van de oudste motorhome-bouwers op het continent en is al die jaren al gekend voor hun comfortabele, luxueuse en mooie motorhomes! Toscane is ook gekend voor zijn heuvelachtig landschap en de smalle en bochtige wegen! Met zijn compacte afmetingen van slechts 2.20m breed en 6.99m lang en krachtige 155pk motor gecombineerd met een 6-traps automaat cruise je met het grootste gemak door de prachtige landschappen en de pitoreske dorpjes.  

    Met de Toscany willen we de kwalitatieve campers van deze Duitse motorhome-bouwer toegankelijker maken voor meer motorhome-reizigers! Bürstner lanceert dit jaar de frisse en compacte Lineo Van reeks, waarvan we de meest populaire indeling, de T690G hebben uitgekozen voor onze speciale reeks! Deze heel ruime indeling met enorme twinbedden achter is de ideale partner voor grootste avonturen met 2! En komt een occasioneel extra gast jullie vervoegen, dan kan de zithoek vlot omgebouwd worden tot een extra bed!

    De Toscany zal je verrassen met zijn enorm gevoel van ruimte! De vrije binnenhoogte van 1.98m zal hier niet vreemd aan zijn. Niettegenstaande zijn compacte afmetingen (6,99m dus rijbewijs B) biedt hij een enorme leefruimte voor 2 à 3 personen en een enorme fietsengarage waar naast je elektrische fietsen zelfs nog plaats is voor al het extra vakantie-materiaal. En trouwens, wist je dat deze Toscany wel 400kg laadvermogen heeft, laat je dus maar eens goed gaan.

    Waarom kiezen voor onze speciale Toscany Reeks?

    • Dankzij zijn compacte breedte van 2.20m en lengte van slechts 6,99m lengte kan je er overal mee terecht, zelfs op de meest extreme bestemmingen
    • Met zijn 400kg werkelijk laadvermogen is hij een vermoedelijk de kampioen in zijn klasse
    • Zijn ingenieus Vario badkamerconcept biedt je een compacte badkamer met een echte douchecabine
    • Laat je creativiteit botvieren in deze handig ingedeelde keuken met talrijke lades, een 2 pits vuur met elektr. onsteking en handige hoge koelkast 
    • ! Handig ! Naast de ruime bergruimtes onder de voeteinden van de twinbedden biedt deze Toscany je ook een ruime hoge hangkast naast de badkamer!
    • Op vakantie verdien je nog een beter bed dan thuis! De ultra comfortabele Twinbedden van telkens 75cm breedte en 2m lengte met koudschuimmatrassen met 5 comfortzones
    • In deze gigantische garage met dubbele toegangsdeur is er plaats voor al je hobby's en vervoermiddelen
    • Als je zo'n prachtige camper koopt, wil je hem winter/zomer gebruiken. Ook hiervoor hebben we gezorgd dankzij de kwalitatieve XPS isolatie (vloerdikte 49 mm, wand en dakdikte 30mm) , de krachtige Truma gasverwarming met programmeerbare CP plus elektronische bediening, de in de wand ingebouwde ramen zonder koudebrug, winterventilatie en de speciale 'Safety' gasontspanner die het mogelijk maakt je verwarming ook te gebruiken al rijdend.
    • Heb je het al gemerkt? Deze Toscany schenkt je binnen een enorm gevoel van ruimte. Maar hij lijkt aan de buitenkant tevens ook bijzonder wendbaar en handig! Daar zorgt ongetwijfeld de beperkte buitenhoogte van 2.85m en buitenbreedte van slechts 2.20m voor! Een belangrijk argument die door meer en meer campergebruikers wordt geaprecieerd!
    • Met zijn krachtige en gloednieuwe 155 pk Euro 6D Final motor, een perfect werkende Ford automaat, een degelijke 3,5 T chassis en alle denkbare veiligheidsuitrustingen (ABS, ESP, ASR,...) voel je je achter het stuur van je Toscany de koning van de weg! 
    • Het modern Full Entertainment Systeem met reusachtig 9" touchscreen biedt je een Bluetooth telefoonkit, een achteruitrijcamera en alle denkbare moderne gadgets zoals Apple Carplay en Android Auto die het mogelijk maakt te navigeren via je Smartphone app.
    • Met de extra veilige en stevige (dubbel slot) inkomdeur en de handige elektr. opstap maakt het in- en uitstappen extra makkelijk. Het raam biedt je een veilig zicht 3/4 achter bij het oprijden op een grote weg.
    • Eindelijk aangekomen op je droombestemming? In een flits is je kwalitatieve THULE luifel uitgedraaid en staat je zomerterras klaar voor je eerste hardverdiende apero! En blijf je lekker lang keuvelen onder de luifel, geen paniek, de grote LED strook zorgt voor extra gezelligheid!
    • Verdere handige opties die we reeds voor jou hebben voorzien zijn de centrale vergrendeling, ombouwkit van de zithoek voor een extra bed, Starterskit, wettelijke kit, enz...
    • Een onberispelijke Duitse kwaliteit zowel binnen als buiten en 10 jaar waterdichtheidsgarantie

    OPGEPAST, direct leverbaar, maar slechts beperkt beschikbaar!

  • Specificaties