• Omschrijving

  Met deze gloednieuwe Lineo T620G concentreert Bürstner alle nodige luxe en comfort op een lengte van slechts 660cm!

  ❤ ZOMERPROMO LINEO T620G FORD 155PK AUT/FULL OPTION
  Startprijs: €86.959
  Vanomobil promoprijs: €79.995
  Zomerbonus: -€4.000 
  Finale prijs incl. btw: €75.995


  Klein is fijn, vooral als je er binnen niets van merkt!! Naast zijn compacte lengte is hij ook maar 220cm breed, 15cm meer dan een campervan! Met zo'n compacte camper kom je werkelijk overal!

  Toch biedt hij jou alle nodige luxe voor de mooiste avonturen! Je beschikt over 2 ruime twinbedden (203&193/75) met telkens een kwalitatieve Evopor matras voor een verkwikkende slaap. Daarenboven hebben we deze passepartout camper extra uitgerust met een kit om van de zithoek vooraan een extra 1p bed te maken! Zo kan een extra familielid of vriend ook meegenieten van je mooie camper.

  Voor het chassis kiest Bürstner voor de Ford Transit Heavy Duty variant met een krachtige 155pk motor en automatische versnellingen. Het grote Multimedia systeem is bedienbaar via knoppen op het leder stuur en uitgerust met Apple Carplay en Android Auto! Je kan dus vlot alle apps waar je van houdt ook op deze multimedia gebruiken! Daarnaast hebben we hier ook de achteruitrijcamera op aangesloten.

  Bürstner is er niettegenstaande de compacte afmetingen toch in geslaagd deze Lineo T620G uit te rusten met de handige Vario-badkamer: ruime badkamer en handige douchecabine in 1! Ook de ruime zithoek en handige fietsenkoffer zal je veel plezier schenken! Door een lage koelkast te voorzien, geniet je een open en aangenaam zicht naar achter. Onderschat deze koelkast niet, met zijn 90L is hij bijna even groot als de hogere (maar minder diepe) modellen.

  Deze Lineo T620G is uitgerust met heel wat technologie, naast de reeds vermelde gloednieuwe Pioneer multimedia, is deze compacte camper ook uitgerust met een WIFI & 4G Connect antenne van Oyster, gecombineerd met een 21.5" Oyster Smart TV. Zo kan je of de plaatselijke Wifi versterken of via de 4G antenne en een (Belgische of lokale Data kaart - niet inbegrepen) je geliefde programma's streamen! Het reeds geplaatste Lichtpaneel van 110W zorgt ervoor dat je nooit zonder stroom geraakt.

  Aangekomen op je droombestemming neemt het maximum 1 minuut in beslag om de kwalitatieve Thule luifel (met LED lijn) open te draaien en van het lang verwacht aperitiefke te genieten.

  ! Belangrijke info, we hebben nog slechts één model te koop aan deze voorwaarden - te bezichtingen in Deerlijk ! 

 • Specificaties