• Omschrijving

  De gloednieuwe Bürstner Lineo luidt een nieuw tijdperk campervans op Ford Transit made by Bürstner in!

  ❤ ZOMER PROMO LINEO C590 FORD 170 AUT/FULL OPTION

  Startprijs: €83.710
  Vanomobil promoprijs: €76.500
  ZOMER bonus: -€5.000
  Finale prijs incl.btw: €71.500

  Deze Lineo campervan is eerst en vooral bloedmooi qua design en doordacht qua indeling. Bürstner maakt al meer dan 50 jaar motorhomes en dit zie je aan alle details. Maar er is veel meer!

  Deze Lineo is de eerste campervan in Europa met een dubbele bodem! Inderdaad, de Bürstner ingenieurs hebben gebruik gemaakt van de uitzonderlijke binnenhoogte van de Ford Transit om een dubbele bodem te ontwikkelen. Super handig voor alle kanalisaties en bekabeling maar ook voor extra vloerisolatie en talrijke handige vloerkoffers! Daarenboven houden we nog steeds 199cm binnenhoogte over!

  Comfort staat bij Bürstner op n°1! De Bürstner designers willen dat je Lineo campervan je tweede thuis wordt! Daarom hebben ze niet alleen gezorgd voor een comfortabel bed, maar dankzij een elegante carrosserie-uitbreiding ook een bed met XL afmetingen (145x201cm!) Goed slapen op vakantie is immers een absolute must! Daarenboven hebben we deze camper in expo uitgerust met een extra gastenbed van 176x85cm. Maar ook een goeie ruimte-indeling (let op de open indeling) en een harmonisch verlichtingsconcept met indirecte en dimbare verlichting horen in deze filosofie thuis. Een handige keuken met voldoende werkruimte en een ruime en (ook van buiten) toegankelijke koelkast van 90L zijn hier een extra comfort-argument. 

  De Lineo in promo is reeds uitgerust met heel veel toeters en bellen, te beginnen met de krachtige 170pk motor gecombineerd met de comfortabele automaat! De moderne Matter grijze buitenlak in combinatie met de 16" velgen geven deze Lineo extra status en presence. Wat een sportieve campervan!

  Binnen zorgen de draaibare Captain Chairs, het elegante dashboard met leder stuur en de handige 9" Multimedia met ingebouwde carkit, eenvoudige smartphone connectiviteit en een achteruitrijcamera voor een luxe gevoel! De ingebouwde isolatieschermen zorgen ervoor dat je stuurcabine in een knip afgesloten is voor vreemde blikken! Finaal zorgen de verwarmde voorruit en achteruiteen voor het nodige rijcomfort bij extreem weer.

  De Ford Transit is bekend voor zijn comfortabele rijstijl en veilig rijgedrag! Daarenboven is de Lineo in demo uitgerust met een Confort Pack die bestaat uit een verwarmde voorruit, een noodstop assistent, regen- en lichtsensor, rijstrook assistent en een parkeerhulp voor en achter gecombineerd met een achteruitrijcamera. 

 • Specificaties