• Omschrijving

    De meest functionele Westfalia!

    De Westfalia Kepler Six is gebaseerd op de Volkswagen T6.1 . U heeft de keuze uit 3 motorisaties (90/ 150/ 204pk) met manuele of automatische versnellingsbak. Optioneel ook in 4Motion verkrijgbaar. De Kepler Six is standaard uitgerust met 4 zitplaatsen, maar kan optioneel verkregen worden met een 5 of 6de zitplaats. Dankzij zijn compacte afmetingen en hoogte van slechts 1,99m is deze Kepler Six ideaal als vervoermiddel voor dagdagelijks woon-werkverkeer. 

    In een handomdraai maak je van deze Westfalia een handige camper. Qua uitrusting is alles aan boord om comfortabel te reizen. Je beschikt oa. over vier volwaardige slaapplaatsen, 2-pits gasvuur met wasbakje, frigo, LED-verlichting en optioneel is ook een dieselverwarming met boiler verkrijgbaar. 

    En dan hebben we het nog niet over de uitzonderlijke afwerkingskwaliteit gehad. De Kepler Six is de perfecte synergie tussen de auto en de camper, zowel in indeling als afwerkingskwaliteit. Westfalia is al sinds jaar en dag leverancier is van de grootste autoconstructeurs en alle Westfalia campers voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen van de automobielsector.
  • Specificaties