Westfalia

Kepler ONE VW T6.1 150 4Motion 3,0t DSG

 • Omschrijving

  UIT VOORRAAD LEVERBAAR: KEPLER One op de VW T6.1 met DSG Automaat & 4 Motion!

  Deze Kepler One is de eerste ontwikkeling van Westfalia op de VW T6.1 en ook direct de meest populaire! Hij heeft immers alles van een echte motorhome, maar dan op uiterst compacte afmetingen.

  De VW T6.1 rijdt zoals een limousine en zijn 4Motion aandrijflijn garandeert je de hoogstmogelijke (rij)veiligheid, ook in de meest extreme weerstomstandigheden en tegen hogere snelheid!

  We rusten deze T6.1 extra uit met alle denkbare comfort opties zoals een VW Pack Assist, Pack Cockpit, leder stuur, Full LED grootlichten, mistlichten en bochtenlicht, automatische lichten en ruitenwissers, ParkPilot bestaande uit detectors voor en achter en een achteruitrijcamera, multimedia systeem met 6,5" scherm met oa Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth carkit, enz.. ook te bedienen via knoppen op het stuur.

  De indeling van de Kepler One wordt door onze klanten zeer gewardeerd: mooie ruime L-zithoek ombouwbaar tot een bed voor max 2 kids, een handig bruilbare keuken met wasbak, 2pits vuur en drie diepe lades en compresssorkoelkast op hoogte, hoge kleerkast, vast toilet en douchebak met gordijn... Standaard krijgt deze Kepler trouwens een echte motorhome uitrusting: vers- en vuilwatertank, 12v waterpomp, warmwaterboiler, dieselverwarming, extra batterij met lader voor de leefruimte (hier geupgraded naar een AGM batterij), allemaal inbegrepen in de aangeboden prijs.

  In het pop-up bed slaap je als een roos, en sta je indien mogelijk nog beter op! Open één van de drie raampjes en zie de natuur ontwaken! Je zou het misschien niet direct vermoeden, maar aan het bedsysteem werd heel wat aandacht gegeven. De matras is opgehangen door individuele ophangpunten (Froli Systeem) om je rug de perfecte ondersteuning te geven. Daarenboven is de onderbodem van het bed geventileerd om alle vocht die door de matras opgenomen is tijdens het slapen te evacueren! Het bed is trouwens perfect bereikbaar dankzij het meegeleverde trapje. 

 • Specificaties