• Omschrijving

    Vernieuwend concept!

    De Westfalia Kelsey, is gebaseerd op de Ford Transit Costum. Er is een keuze uit 2 motorisaties (130/ 170pk) met automatische of manule versnellingsbak. Met zijn 5,34m lengte is hij ideaal om als dagelijks vervoermiddel te gebruiken!

    Met zijn beperkte hoogte van 1,99m is voor de nieuwe Kelsey geen avontuur te veel. Eenmaal ter bestemming, laat hij zich omvormen tot een bescheiden en onopvallende motorhome, maar met alle capaciteiten en uitrustingen van zijn grotere broers, inclusief een natte cel met toilet en doucheruimte! Zijn andere grote troef is zijn dubbele schuifdeur, voor een extra ruimtegevoel en panoramisch zicht in de zithoek.

    En dan hebben we het nog niet over de uitzonderlijke afwerkingskwaliteit gehad. De Kelsey is de perfecte synergie tussen de auto en de camper, zowel in indeling als afwerkingkwaliteit. Westfalia is al sinds jaar en dag leverancier is van de grootste autoconstructeurs en alle Westfalia campers voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen van de automobielsector.
  • Specificaties