Westfalia

Jules Verne MB Vito 119 Cdi 4Matic Gtronic

 • Omschrijving

  Ben je op zoek naar een High-End dagdagelijks te gebruiken mono-volume waar je in het weekend lekker mee kan gaan kamperen? 

  Deze Jules Verne hebben we niet alleen uitgerust met de sterkste 190pk motor met 9-traps automaat maar ook met alle denkbare rijhulpsystemen: Lane-Assist, Front-Assist, Emergency Stop, Blind Spot Warining, maar ook de adaptieve cruise-control Distronic! Daarenboven biedt het 4Matic systeem u het hoogstmogelijke rijcomfort en veiligste rijgedrag. Met zijn compacte afmetingen (16cm korter dan de Kepler One) en de parking-assistent (camera inclusief voor- en achtersensors) parkeer je in de kleinste parkeerplaatsen met de minste inspanningen! Dankzij zijn beperkte hoogte van 1,99m geraak je ook vlot in iedere ondergrondse garage.

  Deze Jules Verne presenteren we in zijn mooiste afwerking: Avantgarde! Heel veel chroom binnen en buiten, maar vooral het mooie Selenite grijs metaalkleur en bloedmooie 17" tweetonige alu velgen. Binnen geniet je daarenboven over een heel exclusief bootleder TEP interieur.

  Niettegenstaande zijn heel beperkte afmetingen, is het toch een echte camper: de speciale woonbatterij van 100Ah zorgt ervoor dat je uren lang kunt genieten van een mooi boek, zonder je zorgen te maken dat je straks niet meer zult kunnen starten! De krachtige Webasto Dieselverwarming zorgt trouwens voor een aangename temperatuur!  Zelfs een ingebouwde warmwaterboiler is standaard en een vast ingebouwd en comfortabel zittend toilet! Wie doet beter!

  Voor de amateur koks onder ons biedt de Jules Verne een volwaardige keuken met een tweepits vuur, een volwaardige wastafel, een werkruimte en een handige op hoogte geplaatste koelkast.

  Slapen doe je in deze Jules Verne trouwens ook voortreffelijk, vermits het Pop-Up dak is uitgerust met een 1ste kwaliteits 'Froli' bedsysteem me een kwalitatieve koudschuim matras en een ademende bodem! Ook de zithoek bouw je vlot om tot een bed van 1,90mx1,23m! 

  En vermits we het nu toch hebben over de zithoek, deze prachtige zithoek voor 4 à 5 personen is uitgerust met een mooie gemakkelijk wegneembare tafel! Er is een plaatsje voorzien aan de binnenkant van de schuifdeur.

 • Specificaties