• Omschrijving

  De ideale familiale camper: ontdek deze oerdegelijke indeling met reuze (gezellige) zithoek, mega alkoof en stapelbedjes!

  Vroeger één van de meest populaire familiale indelingen, is deze top layout eventjes uit de gratie geweest maar we zijn zo blij deze terug te kunnen aanbieden aan onze klanten/families die frequent willen reizen.

  Deze indeling is zonder enige twijfel winter/zomer de meest handige layout als je met méér dan 2 kids frequent met je op avontuur wenst te trekken! De grote zithoek met twee configuraties (ofwel de ruime rondzit zoals op de foto's, maar evengoed met dubbele tafel voor 6 tafelplaatsen) nodig uit voor gezellige avonden met familie! 

  Als je met veel in de camper bent, is circulatie een belangrijk aandachtspunt! De keuken staat daarom uit het hangpad, zo sta je nooit in de weg als je aan het kokerellen bent en iemand naar buiten wil!  Naast een handige keukenblok met veel kastruimte, hebben ze deze familiale camper ook uitgerust met een 149L koelkast, op hoogte geplaatst voor een handige toegang. Handig ook de grote hangkast, als je met je kids op stap bent!

  De twee overlangs stapelbedden achter hebben met hun 211cm lange en 80cm breedte meer dan correcte afmetingen, het alkoofbed met zijn 155x203cm kunnen we zelfs royaal noemen. De badkamer bouw je heel eenvoudig om tot een, handige douchecabine dankzij zijn pivoterende wand!

  Zelfs al draagt het model de naam ‘First Line’, de aangeboden uitrusting en afwerking is eerder High Line! Ruime kasten met drie degelijke scharnieren en uitbeklede achterwand, kwalitatieve kranen, isolatie van de intaptrede, Seitz ingekaderde ramen, 7 jaar waterdichtheidsgarantie dankzij de IRP wandconstructie (meer uitleg: druk hier),  enz…

  Ook de voorziene uitrusting zal je verrassen! De belangrijkste uitrustingen zijn een groot panoramisch dakluik boven de zithoek, kwalitatieve Thule luifel, 16" wielen, remifront verduistering in de stuurcabine, dieselverwarming leefruimte bruikbaar al rijdend (de kids moeten het ook warm hebben hé), multimedia systeem met ingebouwde achteruitrijcamera en Apple Carplay & Android Auto, ombouwbare zithoek tot U-zit, muggenraam op alle vensters, dakluiken en inkomdeur, en nog zoveel meer.

 • Specificaties